Lola's Box

Când tenul tău este fericit, aşa este că şi tu te simţi bine şi zâmbeşti odată cu el? Fără să ne dăm seama, tenul este harta emoţiilor pe care le trăim la un moment dat. Iar pentru ca fericirea să fie omniprezentă pe chipul nostru, Yves Rocher ne îmbie cu noua gamă Hydra Végétal.

Deseori se întâmplă ca ziua noastră să înceapă dimineaţa devreme- pe la 6-7 şi să se termine după ce orologiul a bătut de miezul nopţii. Timp în care putem traversa un carusel de emoţii, cu suişuri şi coborâşuri, iar toate acestea se văd pe chipul nostru. Cu toate acestea, de dimineaţă până la culcare trebuie să avem grijă ca pielea să ne fie bine hidratată pentru că doar aşa o menţinem în formă maximă.

Deshidratarea nu ţine cont de tipul de ten. Se pot confrunta cu ea şi femeile care au tenul gras, dar şi cele cu un ten sensibil sau uscat. Mecanismul hidratării nu este aşa simplu cum pare, iar simpla umezire a tenului cu apă nu înseamnă că îl şi hidratăm. Este nevoie de un contact prelungit sau de o sigilare, altfel apa rămâne la suprafaţă, fără să pătrundă în profunzime.

În crearea noii game Hydra Végétal, fitologii Yves Rocher au fost inspiraţi de edulis, o plantă suculentă cu un mecanism hidric remarcabil. Aceasta are o mare capacitate de adaptare morfologică, structurală şi fiziologică. Apa din celulele plantei ajută tenul să-şi menţină hidratarea şi să elibereze apa printr-o acţiune continuă timp de 48 de ore.

Edulis este cultivată prin agricultură bio pe câmpurile Yves Rocher din La Gacilly. După şase luni de cultivare în seră, lăstarii sunt recoltaţi înainte de înflorire. După extracţie, sunt urmate cinci etape pentru a se obţine apa din celulele plantei edulis:

  • mărunţirea plantei proaspete;
  • presare pentru colectarea sucului;
  • decantare pentru separarea sedimentelor;
  • separare pentru păstrarea elementelor esenţiale;
  • stabilizarea apei din celule.

Odată cu noua gamă Hydra Végétal, Yves Rocher ne pune la dispoziţie un întreg ritual de îngrijire. Povestea începe cu procesul de curăţare a pielii, continuă cu tonifierea, după care urmează hidratare, iar epopeea se încheie cu îngrijirea specifică. Şi pentru că mai are un as în mânecă, Yves Rocher va lansa, în luna iunie, serul lichid ultrahidratant.

Sfaturi de la Hydra Végétal

Pentru a hidratarea ideală a pielii, trebuie aplicat un produs de îngrijire hidratant o dată sau de două ori pe zi. Cel mai bun moment este imediat după baie/duş, când stratul cornos este înmuiat. Astfel, produsul de îngrijire poate pătrunde mai ușor în piele și acționa mai eficient.

Nu face baie cu apă prea fierbinte. Apa fierbinte usucă pielea. Aceasta degresează pielea şi îndepărtează mai mult sebumul decât o face apa caldă/rece. Sebumul, prin filmul hidrolipidic, permite prevenirea deshidratării pielii.

Hidratează-te bine înainte şi după ce călătoreşti cu avionul. Într-un avion, umiditatea relativă este de aproximativ 20% sau mai puţin. Astfel, pielea se usucă pentru că este departe de zona de confort, care este aproape de 50%.

Gama Hydra Végétal este disponibilă din această lună în magazinele Yves Rocher, dar o găsiţi şi online pe yves-rocher.ro. Dacă vă tentează, nu uitaţi să alegeţi produsele potrivite pentru tenul vostru. Altfel, în loc de bine, riscaţi să faceţi mai mult rău.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.