Lola's Box

Într-un ciclu aproape firesc, frumuseţea şi ritualurile de îngrijire revin la origini şi la natural. Cu alte cuvinte, putem spune “let’s get back to… Origins”: Iar Originis este noul brand disponibil din această toamnă la Sephora.

Ca pentru multe dintre noi, prima mea întâlnire cu Origins a fost prin intermediul… mostrelor. Cu miniaturile am o relaţie “I love you but I hate you” pentru că te incită, dar se termină foarte repede, se folosesc uşor, dar trebuie să scurgi şi ultima picătură. 😊 Pe acestea le-am primit la un eveniment Sephora şi au fost prima alegere atunci când am făcut bagajul pentru vacanţa în Italia, mai ales că bagajul de mână îmi impunea restricţii asupra beauty case-ului. Timp de patru zile, tenul meu a fost răsfăţat de Powerful Lighting Cream şi aş fi vrut ca fiecare pliculeţ să nu se termine… niciodată. De fiecare dată mă întrebam “Oare când vine Origins în România?”. Şi uite că, la început de toamnă, dorinţa mi-a fost îndeplinită.

Origins, numele ales din peste 500 de opţiuni

Înainte de a vorbi despre câteva dintre produsele brandului, nu strică să parcurgem o scurtă istorie a Origins. “Vrem să fim cunoscuţi drept cosmeticele cu conştiinţă.” Sunt cuvintele lui Williams P. Lauder, preşedintele Estée Lauder Companies şi, mai important, fondatorul Origins. Povestea brandului a început în 1990, atunci când specialiştii companiei au început să creeze produse revoluţionare de îngrijire a tenului. În compoziţia lor se regăseau plante, uleiuri esenţiale 100% naturale, practici prietenoase cu Terra şi resurse regenerabile. Iar gama a cuprins de la produse skincare la cele de baie şi îngrijirea corpului.

Prima filă din Istoria Origins s-a scris în 1988 atunci când a trebuit ales numele noului brand. Trebuia să fie puternic, memorabil şi semnificativ. Să definească filosofia de frumuseţe a companiei. Pe de altă parte, trebuia să garanteze promisiunea unei abordări revoluţionare a frumuseţii şi o linie de produse pentru o stare de bine. Lista a cuprins peste 500 de opţiuni, dar totul se învârtea în jurul idee de punct de pornire. Aşa s-a născut Origins.

Măşti, tonicuri, creme – câte un pic din fiecare

Acum, că ştim cu cine avem de-a face 😊, să trecem la lucruri concrete. Cu alte cuvinte, să vorbim despre produse. Dacă m-aş apuca să vă povestesc despre fiecare în parte, aş scrie mult şi bine. Le puteţi descoperi chiar voi în magazinele Sephora sau online. Şi totuşi, am patru produse despre care vă voi da mai multe informaţii. Aşadar…

Original Skin mască retexturizantă cu argilă roz: are argila roz din Marea Mediterană în compoziţie, care exfoliază înainte de livrarea ingredientelor active. Porii dispar, iar tenul pare întinerit şi este mai fin la atingere. După curăţarea tenului, se aplică un strat subţire şi se lasă 10 minute până se usucă, după care se clăteşte.

United State loţiune echilibrantă: dă-i tenului hidratarea de care are nevoie şi el va arată bine pe parcursul întregii zile. Asta este misiunea apei tonice, care va face pielea fie luminoasă imediat. Se aplică simplu, cu ajutorul unui disc demachiant. În plus, aroma fresh te face să o îndrăgeşti imediat.

GinZing cremă energizantă ultrahidratantă: ştiţi magia pe care o produce cafeaua tare asupra ta la primele ore, când simţi nevoia unui boost de energie? Ei bine, cam la fel face crema Origins cu tenul tău. Chiar şi cea mai uscată piele este hidratată şi împrospătată, căpătând o strălucire aparte. Secretul stă în mixul de ulei de seminţe de cafea, cofeină, gingseng Panax, unt de Cupuaçu şi combinaţia de ulei esenţial de lămâie, grapefruit şi mentă. Se aplică dimineaţa şi seara – sau noaptea, dacă ai ten normal.

Plantscription cremă cu efect de lifting şi fermitate: vine un moment când tenul tău are nevoie şi de o cremă antiîmbătrânire. Iar cea de la Origins este potrivită pentru orice tip de ten. Complexul lifting ajută la redefinirea vizibilă a contururilor, restabileşte volumul pierdut şi oferă pielii hidratarea anti-age. Se aplică de două pe zi, dimineaţa şi seara, iar tenul va fi mai suplu şi ferm după două săptămâni.

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar pe mine m-au convins rapid. Iar tenul îmi mulţumeşte de fiecare dată pentru răsfăţul natural pe care i-l ofer cu Origins.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “#noula… Sephora: frumuseţea se întâlneşte cu Origins

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.