Lola's Box

Dacă te aşteaptă un sezon bogat al petrecerilor şi nu ştii ce makeup să mai porţi, Pick N Dazzle aduce în cutiile sale mai multe palete Miss Cop. Vă voi vorbi pe rând despre fiecare în parte, iar onoarea deschiderii revine paletei Sweet Heart.

Petreceri de sfârşit de an, Crăciun, onomastici, Revelion, ca să nu mai vorbim şi de eventuale aniversări. Toate acestea se întâmplă de-a lungul unei singure luni, decembrie, iar noi vrem să fim mereu ca ieşite din paginile revistelor glossy. Doar că, uneori, inspiraţia noastră intră în impas şi nu mai ştim ce machiaj să folosim. Dacă şi voi sunteţi în aceeaşi situaţie, vă sugerez să aruncaţi o privire către paleta Sweet Heart de la Miss Cop pe care o găsiţi, din noiembrie, în beauty boxurile Pick N Dazzle.

Că preferi un machiaj smokey eyes sau unul cu mai multă culoare, paleta poate fi o alegere foarte potrivită prin culorile pe care le oferă. Sweet Heart are un highlighter şi un blush, la care se adaugă 17 farduri pentru pleoape – patru mate şi 13 strălucitoare. All in all, culorile sunt foarte potrivite pentru un machiaj festiv. Nu veţi trece neobservate şi, fie şi numai pentru o seară, vă puteţi simţi ca nişte modele. Nu, nu este o simplă fantezie a mea, ci este suficient să priviţi denumirile culorilor: Elsa, Gigi, Bella sau Sara.

Cine sunt de fapt supermodelele de la ale căror nume vin denumirile culorilor din paleta Sweet Heart?

  • Elsa (Hosk) – originară din Suedia, este unul din “îngerii” Victoria’s Secret, a apărut în spoturi pentru Dior şi Dolce & Gabanna, iar anterior a fost jucătoare profesionistă de baschet.
  • Sara (Sampaio) – a apărut în celebra revistă Sports Illustrated, renumită pentru ediţiile cu costume de baie, dar a prezentat şi pentru Victoria’s Secret – în plus, portugheza a fost imaginea brandului de dresuri Calzedonia.
  • Gigi (Hadid) – contul său de Instagram are peste 36 de milioane de urmăritori, iar Gigi, pe lângă activitatea pe catwalk, creează şi colecţii-capsulă pentru Tommy Hilfiger.
  • Bella (Hadid) – sora mai mică a lui Gigi a fost desemnată de industria modellingului ca fiind “Model of the Year” pentru 2016. În social media nu are ÎNCĂ succesul surorii sale, dar vine tare din urmă.

Dacă vreţi o părere neutră, Sweet Heart mi se pare cât se poate de potrivită pentru un cadou de Crăciun. Aşa că nu trebuie decât să o comandaţi aici, iar darul va ajunge acolo unde vă veţi dori. Însă nu staţi mult pe gânduri pentru că Moşu’ are mult dorinţe de împlinit. 😊

A, să nu uit… Dacă nu aveţi deja cont pe Pick N Dazzle, este timpul să vă faceţi unul. Din contul vostru puteţi recomanda prietenelor să se aboneze şi ele, lucru care va aduce beneficii în cont – şi vouă, şi prietenelor.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Nou la Pick N Dazzle: paleta Sweet Heart de la Miss Cop

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.