Lola's Box

Polifenoli din seminţe de struguri, acid salicilic, uleiuri organice esenţiale, apă de trandafiri organică. Combinate într-un mod inovator, aceste patru ingrediente ne oferă gama Vinopure de la Caudalie, ideală pentru ritualurile de îngrijire a tenului mixt cu tendinţă de îngrăşare.

Dintotdeauna, Caudalie a miza pe forţa tămăduitoare a naturii pentru a crea produsele de îngrijire. Pentru că multe dintre noi se confruntă cu pori dilataţi, cu exces de sebum, cu puncte negre sau cu o textură neuniformă a tenului. Toamna este sezonul în care strugurii părăsesc viile scăldate de razele soarelui şi se transformă în vin. Dar, la fel de bine, pot lua calea laboratoarelor Caudalie, acolo unde s-a plămădit noua gamă Vinopure pentru tratarea tenului mixt cu tendinţă de îngrăşare. Şi, pe lângă polifenolii din seminţele de struguri, un alt aliat este acidul salicilic 100% natural.

Apariţia problemelor de ten este cauzată atât de factorii interni – cu materialul genetic nu te poţi pune -, cât şi de cei externi. Schimbările de mediu – toamna este o asemenea perioadă -, regimul de viaţă nesănătos, fumatul şi rutina de îngrijire a tenului pot crea problemele despre care aminteam mai sus. Şi totuşi… Patru ingrediente-minune au fost alese de către specialiştii Caudalie pentru tratarea problemelor tenului mixt cu tendinţă de îngrăşare. Polifenolii din seminţele de struguri, acidul salicilic, uleiurile organice esenţiale şi apa de trandafiri organic se combină pentru un program în trei paşi de îngrijire a pielii. Aşadar…

Loţiune tonică Caudalie Vinopure cu rol purificant: conţine uleiuri esenţiale, acid salicilic cu rol de exfoliere şi apă de struguri pentru un efect calmant. Inclusă în rutina de curăţare a tenului mixt, loţiunea tonică purifiantă pregăteşte tenul pentru aplicarea serului şi obţinerea unor rezultate optime. Având efect imediat de purificare, porii sunt închişi, iar imperfecţiunile estompate.

Ser antiimperfecţiuni Caudalie Vinopure: reface textura tenului, îi conferă luminozitate şi reglează excesul de sebum. Soluţia pentru o piele perfectă, serul cu textură lejeră estompează imperfecţiunile şi reduce porii dilataţi.

Fluid matifiant Caudalie Vinopure: este pasul final al rutinei de îngrijire a tenului mixt-gras. Absoarbe excesul de sebum, reduce imperfecţiunile şi reface textura tenului – în acelaşi timp are şi efect de hidratare a pielii. După utilizare, tenul este matifiat, cu textură uniformă, şi poate fi cartea de vizită a unei femei. Şi nu oricare, ci una frumoasă.

Vi se mai pare complicat să combateţi tendinţa de îngrăşare a tenului mixt?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “#noula… Caudalie: Vinopure pentru îngrijirea tenului mixt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.