Lola's Box

Printre noi, fetele, circulă o vorbă care spune că nu poţi ieşi din casă fără rimel. Oricât de bine ar fi realizat un machiaj, un rimel aplicat corect oferă expresie ochilor, îl completăm cu puţin eyeliner pentru contur şi privirea se poate transforma într-un atu.

Max FactorLa început de an, Max Factor ne propune un produs nou, mascara Excess Volume Extreme Impact, cu ajutorul căruia genele noastre se pot bucura de un volum senzaţional, cu finisare de lac negru, intens – o combinaţie pentru gene cu impact maxim. Sună bine, nu?

Când au creat acest nou produs, specialiştii Max Factor s-au gândit la cele care nu sunt mulţumite de mascara normală pentru volum. Acesta este motivul pentru care noua mascara – Excess Volume Extreme Impact – reuneşte baza (conferă volum extrem) şi stratul al doilea (lacul negru-intens pentru finisare). Şi pentru că evenimentele glamour reprezintă cel mai important test pentru un produs de make-up, Pat McGrath (Global Creative Director Max Factor) a testat noua mascara cu ocazia prezentărilor de modă primăvară-vară 2014, astfel că modelele s-au bucurat de gene ultravoluminoase şi extraintense.

Excess Volume Extreme ImpactSursa de inspiraţie a fost procesul de producţie a produselor de lux din piele, astfel că cercetătorii Max Factor au pus accent pe lăcuire. Pielea lăcuita este creată prin acoperirea bucăţii de piele tăbăcită cu o soluţie acrilică, care, pe măsură ce se usucă, face ca negrul să devină din ce în ce mai intens, iar suprafaţa mai fina, mai rezistentă şi mult mai flexibilă. Dacă pielea nu este de calitate superioară, lăcuirea poate duce la apariţia crăpăturilor.

Şi în cazul mascara, situaţia este similară – lacul negru se poate aplica doar pe formule de volum superioare, altfel se riscă obţinerea unui efect invers, de reducere a volumului prin evidenţierea imperfecţiunilor formulei. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca baza de volum să fie de foarte bună calitate.

Cum se aplica?

1. Baza VOLUM EXTREM: Formula pentru îngroşarea genelor conţine ceară, pigmenţi de culoare închisă şi sfere pentru volum, pentru o finisare superioară şi extravolum de mare impact. Pe lângă aceasta, cea mai mare perie din portofoliu este menită să asigure volumul maxim.

2. Top coat LAC INTENSIFICATOR: Lacul negru intens pentru finisare are o formulă mai subţire decât baza pentru volum, ceea ce-i asigură alunecarea mai uşoara pe suprafaţa genelor. Datorită microtexturii pentru volum a bazei, lacul pentru finisare acoperă genele de la rădăcină până la vârf, ceea ce înseamnă că poţi avea finisarea negru-intens, strălucitoare, fără a fi nevoie să înlături sau să distrugi stratul pentru volum de dedesubt. De asemenea, formula pe bază de gel contribuie la îngroşarea genelor şi la rezistenţa lor îndelungată.

Excess Volume Extreme Impact & Excess Impact LongwearMascara Excess Volume Extreme Impact de la Max Factor va fi disponibilă în magazine de la 1 februarie.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.