Lola's Box

Imperfecţiunile tenului apar chiar şi la femeile adulte şi, de cele mai multe ori, acestea sunt cauzate de probleme hormonale. Pentru că orice femeie îşi doreşte un ten perfect, astăzi vom vorbi despre cel mai nou aliat de la Vichy Laboratoires, Normaderm.

Poţi spune, cu mâna pe inimă, că nu ţi s-a pus eticheta de adolescentă, chiar şi atunci când trecuseşi de vârsta obişnuită pentru acea perioadă? Da, ştiu, este stânjenitor, mai ales când eşti adult. Iar pentru cele mai multe femei, programul cotidian este unul încărcat, ca să nu spunem aglomerat: loc de muncă, familie, evenimente, călătorii. Şi de fiecare dată, orice femeie îşi doreşte ca tenul ei să arate perfect. Doar că, cel puţin o dată pe lună, hormonii se răzvrătesc la maximum şi îşi fac de cap. Iar acest lucru se vede imediat pe chipul nostru.

Vichy Laboratoirres, Normaderm - cremă pentru tenul cu problemeConform studiului Beauty Trak, opt din zece femei au menţionat ciclul menstrual ca principală cauză a imperfecţiunilor, la care s-au adăugat consumul de ciocolată sau mezeluri, fumatul şi somnul de slabă calitate. Şi totuşi… Pentru unele persoane, acneea adolescentină continuă până la maturitate, iar pentru altele coşurile apar prima dată abia după vârsta de 25 de ani.

Pentru că ştie cât de important este aspectul feţei pentru o femeie, Vichy a creat Normaderm, o cremă pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumuseţare. Concepută pentru pielea sensibilă, hipoalergernică, crema are darul de a oferi hidratare timp de 24 de ore, astfel că pielea noastră are parte de tratament de-a lungul întregii zile.

Vichy Laboratoirres, Normaderm - BB Clear & cremăÎn ce constă magia cremei Normaderm? Formula este una bogată în ingrediente active şi, în premieră la Vichy, sunt integrate două ingrediente noi: Air Licium, care absoarbe sebumul, şi Phe Resorcinol, care estompează petele postacneice. De succes şi în alte formule, acidul salicilic şi LHA ce luptă împotriva imperfecţiunilor, precum şi glicerina ce oferă confort. Iar toate acestea sunt confirmate de rezultatele studiilor la care au participat femeile ce au folosit Normaderm:

 • în două luni au avut cu 75% mai puţine coşuri;
 • scădere cu 28% a semnelor postacneice;
 • la 25% dintre participante a scăzut secreţia de sebum.

Şi ce este foarte important, rezultatele acestor teste se referă la analize făcute pe pielea caucaziană, familie din care facem parte şi noi. Iar printre alte calităţi ale cremei Normaderm se numără faptul că nu încarcă tenul şi este potrivită ca bază pentru machiaj.

Vichy Laboratoirres, Normaderm - cremă pentru tenul cu probleme 2#PREIACONTROLUL. Este ceea ce îţi recomand să faci şi poţi fi una dintre cele trei câştigătoare ale premiilor la concursul Normaderm (fiecare premiu constă dintr-o cremă pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumuseţare). Iată care sunt şi regulile concursului:

 • SHARE public al acestui articol;
 • Lasă-mi un comentariu care să conţină linkul de share public şi răspunsul la întrebarea “Cum preiei controlul asupra tenului în cazul unei zile agitate?”.

Concursul începe astăzi, 5 noiembrie, la ora 10.00, şi se încheie duminică, 8 noiembrie, la ora 24.00. Luni, 9 noiembrie, voi anunţa câştigătoarele, care vor avea la dispoziţie 24 de ore (din momentul anunţului) ca să îşi revendice premiul. Succes!

LATER EDIT
Concursul Vichy şi-a desemnat câştigătorii. Random.org a decis ca cele trei premii (fiecare constă dintr-o cremă Normaderm) să ajungă la numerele 169 (Andreea Nicoleta Z), 92 (Mihaela Calmatuianu) şi 118 (Raluca Crina Man). Felicitări!
Câştigătoarele au 24 de ore la dispoziţie pentru a-şi revendica premiul, prin trimiterea unui mesaj privat cu numele complet, adresa completă şi un telefon de contact. Premiile vor fi expediate de Vichy România.
Rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici: http://bit.ly/1WIulDc.

Facebook Comments

Related Posts

48 thoughts on “ÎNCHEIAT/Normaderm, adio imperfecţiuni! & CONCURS

 1. https://www.facebook.com/darie.anda/posts/919215814815515?pnref=story

  Personal, prefer naturalețea. În primul rând, într-o zi agitată prefer să-mi încep „dimineața” prin spălarea tenului cu apă și săpun solid de mâini (în general, sunt singurele care-mi mai degresează fața cât de cât), folosesc o loțiune tonică / micelară pentru a-mi încheia curățarea tenului, folosesc o cremă matifiantă (Garnier Skin Naturals Oil Control e cea mai ună de până acuma), eventual folosesc o vremă bb; uneori mai folosesc mascara, creionul dermatograf și un fard într-o nuanță neutră. Nu prea am obiceiul de a-mi ascunde prea mult imperfecțiunile gen coșurile deoarece cred că sunt un om între oameni iar perfecțiunea e supraestimată.

 2. clar primul si cel mai important dupa o zi nebuna ma demachiez dupa care am grija sa aplic o crema hidratanta

 3. Scuze pentru intarziere (nu sunt in tara, iar aici este 10:55 asa ca sper ca poti face o exceptie 🙂 ). Dupa cum poti observa imi este greu sa trec peste o zi incarcata, am tot timpul nevoie de agende si memento-uri pentru a face tot ceea ce am de facut, insa trebuie sa recunosc ca nu pot sa trec peste rutina zilnica de a-mi curata tenul si de a ma machia pentru ca am probleme cu acneea de vreo 8 ani (deci produsele astea chiar mi-ar fii de ajutor!). O seara placuta!
  https://www.facebook.com/ioanacristina.popescu.7/posts/415546598650307

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.