Lola's Box

Despre produsele Yamuna pe care le găsim la Aseyda v-am vorbit şi în trecut şi ştiu că unele dintre voi aţi şi început să le folosiţi. Ei bine, pregătiţi-vă pentru ceva nou.

Yamuna farduri minerale şi pensuleCu toate ne dorim un make-up care să nu ne afecteze tenul. Ştiu că uneori uiţi să te demachiezi seara, după care te plângi pe la colţuri că apar riduri, coşuri şi… lista poate continua. Ce ai spune de o gamă de farduri cu care poţi dormi pe faţă din când în când? Şi care nu îţi afectează tenul, ci, dimpotrivă, îl hrăneşte? Ştiu. Ţi se pare imposibil, dar uite că există.

Farduri minerale. Aceasta este minunea despre care vom vorbi astăzi. Ingredientele fardurilor minerale se găsesc în natură, sub forma pietrelor şi mineralelor. Prin procesare, mineralele sunt măcinate şi se transformă într-o pudră extrem de fină, motiv pentru care machiajul mineral este foarte concentrat şi are o putere de acoperire foarte mare. Este motivul pentru care trebuie folosite cu grijă pentru că rişti să-ţi încarci tenul cu prea mult make-up.

Fond de ten (Caffe Latte 046), Fard de obraz (Pink Mauve 031), Corector (Peach Blossom Pink 041), Fard de ochi (Dubai 025)
Fond de ten (Caffe Latte 046), Fard de obraz (Pink Mauve 031), Corector (Peach Blossom Pink 041), Fard de ochi (Dubai 025)

Printre avantajele majore ale fardurilor minerale Yamuna pe care le găsim la Aseyda se numără menţinerea sănătăţii şi a aspectului tânăr al pielii tale. În plus, acest make-up mineral se poate utiliza şi de către persoanele cu piele sensibilă, cu acnee sau predispusă la rozacee. Machiajul nu usucă şi nu blochează porii, oferind şi o protecţie împotriva razelor ultraviolete.

Chiar dacă aplicarea machiajului cere un pic mai multă atenţie, mie mi-au plăcut produsele şi le folosesc în continuare. CC Cream este preferatul meu pentru că într-adevăr uniformizează foarte bine tenul şi nu mai am nevoie de altceva decât în cazuri excepţionale.

Yamuna farduri minerale, CC creamCC Cream mineral Yamuna
Colorată, crema are cinci avantaje de nepreţuit. Calităţile hidratante se datorează ingredientelor active din sfecla de zahăr. Crema dă culoare uniformă tenului, ascunde petele şi cicatricile, formând un strat aerisit pe ten, astfel încât nu se vede linia de demarcaţie dintre piele şi păr sau gât. În plus, crema combate ridurile şi te ajută să-ţi recapeţi fermitatea şi flexibilitatea pielii. Datorită puterii de acoperire a defectelor tenului, crema reprezintă un corector ideal, bonusul fiind factorul de protecţie UV 20. Preţ: 45 lei.

Corector mineral Yamuna
Pe lângă mascarea problemelor de ten şi a coşurilor, corectorul ajută şi la iluminarea colţului ochiului, de exemplu. Preţ: 22 lei.

Fond de ten mineral Yamuna
Pregătirea pielii este foarte importantă pentru acest fond de ten. Înainte de toate, faţa trebuie hidratată cu cremă cu iaurt pentru faţă Yamuna, care asigură aderenţa fondului de ten şi totodată îţi îngrijeşte pielea. Fondul de ten este recomandat şi pentru tenul gras pentru că dispare acel aspect lucios şi gras, lăsând în urmă o piele naturală, mată şi o culoare uniformă. Preţ: 40 lei.

Din nou gamă de farduri minerale Yamuna de la Aseyda am mai testat:

Yamuna farduri minerale, rimel

  • Fard de obraz – 22 lei;
  • Fard de ochi – 15 lei;
  • Eyeliner – 25 lei;
  • Creion de ochi – 30 lei;
  • Rimel – 35 lei;
  • Luciu de buze – 30 lei;
  • Set de şase pensule – 95 lei.

Yamuna farduri minerale, creion de ochiToata gama de farduri minerale se găseşte pe site-ul Aseyda sau pot fi admirate la standul Aseyda din cadrul Make-up Fest.

Facebook Comments

Related Posts

3 thoughts on “Noile produse de make-up mineral Yamuna de la Aseyda

  1. CC Cream suna tentant, mai ales pentru mine, care sunt o fana a BB-urilor si CC-urilor, desi nu am testat multe! Ce bine ca vor fi si ei la Makeup Fest…poate imi voi cumpara ceva de acolo! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.