Lola's Box

Pentru cele mai multe dintre noi – nu că domnii ar fi scutiţi de această problemă -, controlul greutăţii este o misiune care cere multe sacrificii. Când urmezi o dietă echilibrată şi sănătoasă, este infinit mai greu să-ţi satisfaci micile plăceri nevinovate. Şi totuşi… Gerlinéa ne ajută ca aceste “guilty pleasures” să fie satisfăcute. 🙂

Deseori, atunci când vrem să pierdem câteva kilograme, ciocolata şi cafeaua sunt două dintre alimentele la care trebuie să renunţăm. Dar gata cu acest “sacrificiu suprem”, pentru că, din această primăvară, Gerlinéa ne oferă câteva noutăţi care să completeze gama sa variată de produse. Până să-ţi spun concret despre ce este vorba, fă un exerciţiu de imaginaţie. Te poţi îndrăgosti – chiar nebuneşte, aş spune – de un cuvânt-cheie precum regim?

Cât tu încerci să găseşti răspunsul la întrebarea de mai sus, îţi pot dezvălui că în acest sezon ne întâlnim cu substitute de masă precum noul shake de ciocolată şi noile batoane în format de trei mese, cu ciocolată, cereale şi caise. Sau, dacă eşti o persoană care nu se poate lipsi de cafeină, acum ai la dispoziţie cafeaua revoluţionară pentru slăbit – Pauza de Cafea -, cu cafea verde şi guarana. Şi nu puteau lipsi concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grăsimilor şi detoxifiere.

Şi totuşi, pentru a nu ne pierde în prea multă filosofie… Care sunt noile plăceri nevinovate Gerlinéa?

Batoane Gerlinéa de ciocolată, cu cereale şi caise

Batoane Gerlinéa de ciocolată cu cereale şi caise

Într-un regim hipocaloric, înlocuirea zilnică a unei mese cu batoanele dietetice îţi permite să gestionezi eficient greutatea. Aproape că nici nu contează dacă vrei să îţi menţii greutatea, să slăbeşti sau să compensezi un exces culinar. Noul format pentru trei mese conţine de 3,5 ori mai multe proteine şi de două ori mai multe fibre decât batoanele de slăbit obişnuite. Cu 12 vitamine şi 11 minerale şi o cantitate optimă de glucide şi lipide, două batoane Gerlinéa reprezintă echivalentul caloric şi hrănitor al unei mese. În schimb, are doar 241 kcal.

Shake hipocaloric Gerlinéa de ciocolată

Shake Gerlinéa de ciocolată

Ştiţi acele zile când facem totul pe fugă de avem impresia că a rămas blocat butonul fast-forward? Cam pentru aşa ceva avem nevoie de un înlocuitor de masă hipocaloric, uşor de băut oriunde şi oricând. Noul milk-shake cu aromă de ciocolată, cu zahăr şi îndulcitori, este o gustare delicioasă şi sănătoasă. Ca să nu mai vorbim de uşurinţa cu care se prepară datorită shaker-ului inclus în pachet. Produsul este bogat în proteine, esenţiale pentru menţinerea masei musculare, şi are cu 10 vitamine şi nouă minerale. Se prepară cu lapte degresat, rece sau încălzit. Pachetul de 150 de grame şi shaker-ul costă 45 de lei.

Pauza de Cafea – supliment Gerlinéa cu cafea verde şi guarana

Pauza de Cafea - supliment Gerlinéa cu cafea verde şi guaranaFără îndoială, Pauza de Cafea nu va fi o pauză în sine, ci mai degrabă partenerul ideal pentru un mic dejun sănătos. Sau, dacă vrei, în pauzele în care te destinzi. Doar că, în loc de cafeaua clasică, vei savura una obţinută printr-o metodă revoluţionară. Produsul conţine cafea verde şi guarana, utilizată în mod tradiţional pentru arderea grăsimilor în dietele de control al greutăţii. Trei pliculeţe din suplimentul solubil Pauza de Cafea conţin echivalentul în plante uscate a 1.000 mg de guarana şi 1.000 mg de cafea verde. O cutie cu 16 pliculeţe (31,5 grame) costă 35,90 lei, iar băutura se poate prepara cu apă sau cu lapte degresat fierbinte.

Produsele sunt disponibile în lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice. Este că vă fac cu ochiul? 🙂

#NuUita – Pentru topirea depozitelor de grăsime, detoxifiere sau pierderea kilogramelor în plus, brandul francez oferă trei suplimente alimentare concentrate pe baza de plante:

  • Gerlinéa Ardere Grăsimi – 500ml;
  • Gerlinéa Detoxifiant 7 zile – 300ml;
  • Gerlinéa Aqua Drainer Express – 500ml.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.