Lola's Box

Calea Victoriei este un loc de-a dreptul fascinant, care, în ciuda freamătului, te revigorează şi-ţi oferă energie. Aşa că, pentru cine caută un asemenea loc, Noa RestoClub este cea mai hot locaţie a momentului.

Am trecut pragul într-o seară de luni, atunci când Noa RestoClub a organizat un media brunch pentru a ni se prezenta prin preparatele delicioase din meniu şi atmosfera relaxată din locaţie. Şi am putut să mă întâlnesc cu prietenii din blogosferă pentru a depăna impresii după începutul de an.

Eat, drink, socialize… Repeat

Noa a mutat polul distracţiei pe cea mai animată stradă a Bucureştiului, Calea Victoriei 26, într-un spaţiu modern şi elegant, amintind de atmosfera glamour a anilor ’70. Este locul ideal pentru un prânz sau o cină la lumina lumânării, într-o ambianţă cool. Cu un design curajos şi urban, localul îmbină elemente art-deco cu accente dark, totul într-o atmosferă liniştită şi classy care spune o poveste despre micile delicii ale vieţii.

Conceptul Noa înseamnă lounge ziua şi club seara (miercuri, vineri şi sâmbătă), cu tineri care stau şi socializează afară la un pahar de vin sau alţii care dansează înăuntru. Practic, poate fi locul ideal unde businessul se combină uşor cu relaxarea, iar muzica şi gastronomia se întrepătrund armonios. Bucătăria modernă, cu influenţe franţuzeşti şi italiene, oferă o versiune modernă şi vie a mâncării de bistro, ceea ce este pe placul tinerilor.

Indiferent că vorbim de manager, chef – şi echipa sa – sau barman, toţi sunt tineri foarte pasionaţi de ceea ce fac, cu experienţă în domeniu. Dar, mai mult, sunt ghidaţi de dorinţa de a crea un spaţiu perfect, nou, inovator – un loc în care distracţia şi bunul gust sunt pe primul loc.

Who’s the Chef @ Noa RestoClub

Chef Albert Ciucur este bucătarul-şef de la Noa, având o carieră ce numără 13 ani. Deţine tehnicile bucătăriei moderniste, dar şi a celei vechi, pe care le poate îmbina într-o manieră proprie. Readuce la viaţă reţete vechi boiereşti, reinterpretate într-un stil unic cu note din Hexagon. De-a lungul timpului, meniurile de la Escargot, Goccia – unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu -, Sandalandala au purtat semnătura lui, având şi cinci ani de experienţă în Spania şi Cipru.

Meniu degustare

Vitello tonato
Salată cu piept afumat de raţă, cu mousse de brânză de capră şi avocado
Salată cu creveţi şi tentacule de calamari
Somon cu piure de cartofi şi sos chorizo
Muşchi de vită cu ciuperci
Preparate servite pe tartine

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.