Lola's Box

Odată cu mai începe sezonul vacanţelor – mai mici sau mai mari. O ieşire la mare de 1 mai, apoi fugim în fiecare week-end când vremea este de partea noastră. Şi pentru că vrea să avem o piele protejată, gama NIVEA Sun vine cu două noi produse care să ne ferească de razele soarelui.

NIVEA Sun Protect & Bronze, visualSpre finalul primăverii, începem deja să ne gândim la zilele petrecute pe malul mării, în bătaia razelor de soare şi a brizei. Este clar că a venit momentul când mintea noastră se comută în modul “vacanţă” şi profităm de orice zi liberă pentru a da o fugă la mare, de care ne este atât de dor după o iarnă mult prea lungă.

La fel de bine, în timpul liber putem merge la munte sau putem ieşi în natură alături de familie şi prieteni. Indiferent de opţiunea noastră, ne dorim să petrecem cât mai mult timp la soare pentru că, nu-i aşa?, o piele bronzată arată foarte bine. Am spus bronzată, nu arsă. 🙂 Dacă vrei un bronz natural şi sănătos, atunci trebuie să încerci noutatea anului pe care o propune NIVEA Sun: uleiul Protect & Bronze, care accelerează procesul de bronzare, în mod natural.

NIVEA Sun ulei Protect&Bronze SPF 30Noul ulei NIVEA Sun Protect & Bronze (200 ml, preţ recomandat 34,02 lei) are o formulă mătăsoasă şi delicată, cu o textură transparentă, ce se absoarbe rapid în piele. Având o consistenţă uşoară şi rezistentă la apă, uleiul accelerează procesul natural de bronzare datorită extractului natural de plante (extract din rădăcină de licorice sau lemn dulce) ce stimulează producţia de melanină proprie pielii. Astfel, uleiul oferă un bronz natural, irezistibil şi de lungă durată, iar produsul are şi un sistem foarte eficient de filtre UVA/UVB (SPF 30) ce protejează pielea în profunzime.

Ne distrăm noi, dar trebuie să avem grijă şi de pielea celor mici, care este mult mai sensibilă şi mai predispusă la leziuni. Sprayul colorat de protecţie solară de la NIVEA Sun (200 ml, preţ recomandat 45,99 lei) protejează eficient chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. Schimbarea culorii în alb reprezintă semnul că emulsia trebuie reaplicată pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată (SPF 50) şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.

NIVEA Sun Kids spray colorat de protecţie solară SPF 50Acum, că avem două produse noi de protecţie solară, nu rămâne decât să deschidem propriul nostru sezonul de ştrand, mare, munte, ieşit în natură. Cine acceptă provocarea NIVEA Sun?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.