Lola's Box

Vara, când toţi ne războim cu căldura excesivă a soarelui, să reuşeşti să păstrezi supleţea şi prospeţimea pielii este o adevărată provocare. Cu ajutorul noilor deodorante – spray şi roll-on -, NIVEA ne arată cum să fim Fresh.

Că suntem în vacanţă, că ieşim în oraş la shopping sau cu cei dragi ori că mergem la muncă, cu toţii ne dorim să ne bucurăm de razele soarelui în zilele de vară. Dar nici nu ne dorim să transpirăm, fapt care face ca pielea noastră să-şi piardă prospeţimea pe care i-am oferit-o cu un duş răcoritor. Ei bine, cum rezolvăm această dilemă?

Pentru ca vara să nu mai stea în calea bunei dispoziţii a fiecăruia dintre noi – indiferent că “noi” înseamnă femei sau bărbaţi -, NIVEA DEO a lansat noi produse pentru a completa gama deodorantelor Fresh. Cu arome inspirate din natură, noile deodorante NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower şi NIVEA MEN Fresh Ocean ne permit să ne bucurăm mai mult de prospeţime, de protecție şi de starea de bine.

NIVEA Fresh Comfort & Fresh Flower & Fresh Ocean, sprayNIVEA DEO Fresh Comfort

Pentru ca senzaţia de prospeţime să fie una intensă, noua gamă NIVEA Fresh Comfort mizează pe o combinaţie spectaculoasă de flori parfumate, citrice şi iarbă proaspăt tunsă, care va face ca pielea să ne fie recunoscătoare pentru confortul pe care i-l oferim. Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore şi oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată. Preţ recomandat: 13,54 lei (150 ml – spray / 50 ml – roll-on).

NIVEA DEO Fresh Flower

Pentru cele din noi care adoră parfumul fructelor de vară, atunci alegerea ideală este noul deodorant spray NIVEA Fresh Flower. Ai putea rezista tentaţiei unui mix de arome inconfundabile precum pepene galben, mandarine, lămâi şi flori parfumate de vară? Greu, foarte greu, ca să nu spunem imposibil… J Formula inovatoare asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore şi oferă îngrijire delicată şi un parfum intens, de lungă durată. Preţ recomandat: 13,54 lei (150 ml).

NIVEA Fresh Comfort & Fresh Ocean, roll-onNIVEA MEN DEO Fresh OCEAN

Cam cum îţi sună o combinaţie între briza oceanului şi aerul proaspăt al înălţimilor alpine? Ca bărbat, nici că ţi-ai putea dori mai mult. Noul NIVEA MEN Fresh Ocean asigură protecţie eficientă timp de 48 de ore, în timp ce parfumul fascinant de extracte oceanice, pin şi rozmarin menţine prospeţimea pielii. Preţ recomandat: 13,54 lei (150 ml – spray / 50 ml – roll-on).

Cine, ce deodorant preferă?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.