Lola's Box

Pentru sezonul de toamnă există câteva tendinţe care se bucură de recomandarea specialiştilor, iar una dintre acestea este ca buzele să fie hidratate şi colorate. Cum să îndeplinim ambele doleanţe? Cred că trebuie să apelăm la NIVEA Care&Colour.

Chiar dacă a fost considerată culoarea acestui an, stiliştii spun că Marsala se va purta şi mai mult în această toamnă. Când vine vorba de machiaje, specialiştii din domeniu ne recomandă, pentru sezonul rece, să mizăm pe smokey eyes, pe un ten luminos cu blush natural sau pe sprâncene atent conturate. Sunt acele “must-haves” cu care nu putem da greş în stagiunea toamnă-iarnă.

NIVEA Care&Colour, swatchesEi bine, ştim prea bine că vremea rece face ravagii asupra buzelor noastre, care au nevoie de hidratare. Mai nou, buzele se bucură de o atenţie sporită din partea experţilor în frumuseţe, motiv pentru care trebuie să facem loc în trusele noastre beauty pentru noii aliaţi din gama de balsamuri de buze NIVEA Care&Colour.

În comparaţie cu balsamurile de buze pe care le cunoşteam până acum, NIVEA Care&Colour oferă o dublă acţiune: pe de-o partea hidratează buzele – efectul este de durată -, iar pe de altă parte aduce culoare pentru un aspect sănătos şi frumos. Indiferent de lookul pe care îl alegem, paleta de culori ne permite să adoptăm un balsam de buze care să se asorteze: roşu seducător, roz baby doll şi nude atrăgător!

NIVEA Care&ColourNoile balsamuri de buze NIVEA Care&Colour au o formulă inovatoare, care aduce o senzaţie intensă de catifelare: stratul din interior conţine Panthenol ce hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, în timp ce stratul exterior le nuanţează în culori vesele şi oferă prospeţime.

Aşa este că nu ştii pe care să îl alegi mai întâi? Dar cum sezonul rece abia urmează, poţi să-ţi cumperi un set (11,83 lei fiecare balsam) şi vei avea mereu varianta câştigătoare indiferent de lookul pe care îl vei alege.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “NIVEA Care&Colour, balsamuri de buze colorate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.