Lola's Box

Deseori am auzit opinii care mai de care mai ciudate despre pasiunea noastră, a femeilor, pentru haine, pentru încălţăminte. În general, pentru fashion. Cum văd eu “problema” aceasta? Simplu: fiecare new look reprezintă o stare, un spirit.

În ultimul an am trecut printr-o multitudine de schimbări, atât în plan fizic, cât şi în plan spiritual. Nu am ascuns niciodată că, de la operaţia de tiroidă, am dus o luptă cu kilogramele. Indiferent ce făceam, cântarul nu voia de nici un fel să fie în favoarea mea. Chiar dacă ador hainele şi-mi place să abordez ţinute cât mai variate, nu puteam alege chiar orice. Ce new look? Aproape că nu conta ce haine aş fi ales, pentru că aveam impresia că nu mă avantajează. Iar de încălţăminte nici nu mai vorbesc…

Rochie New Look & sandale Mango

Ei bine, de aproape un an am intrat într-o perioadă cu totul diferită. Dacă înainte nu pierdeam nici măcar 100 de grame, acum am trecut la faza în care kilogramele s-au evaporat în mod spectaculos. Atât de spectaculoasă a fost schimbarea pentru unii, încât mi s-a spus că să mă opresc. Dar oare vreau? 🙂 Ştiţi voi: new look înseamnă provocări noi pentru o nouă garderobă. Când eram supraponderală, nu mă prea interesa ce haine aleg. Acum, îmi este greu să aleg din atât de multe croieli de îmbrăcăminte pentru femei. Şi totuşi…

Rochie New Look & sandale Mango

Când ne alegem hainele pe care le purtăm, nu trebuie să optăm neapărat pentru ultimele tendinţe. Este mult mai important – şi aceasta este opinia mea – să alegem ceea ce ne place nouă. Să ne simţim confortabil, să fie modele şi croieli atemporale. Mai mult, pentru a putea crea new look în fiecare zi, nu trebuie să-ţi rupi cardul în două. Modelele clasice sunt ideale pentru a fi purtat indiferent de tendinţe. Iar dacă le cumperi atunci când sunt promoţii, îţi faci un bine şi ţie, şi finanţelor tale. Iar oferte, promoţii reduceri sunt pretutindeni, doar trebuie să le găseşti.

Rochie New Look & sandale Mango

Pantofi, sandale, cizme, botine. Arătaţi-mi femeia care refuză invitaţia de a-şi petrece timpul printre zeci, sute, mii de modele de încălţăminte. Nu prea există, nu? Aşa sunt şi eu. 🙂 Visez la sute de modele de încălţăminte pentru femei, dar am mare grijă ce aleg şi ce port. Nu am ascuns că ador încălţămintea cu toc înalt – preferabil stiletto -, dar nu oricând şi oricum. Şi, mai ales, sunt adepta calităţii în detrimentul cantităţii.

Rochie New Look & sandale Mango

Da, mi-ar plăcea şi mie să am un dressing numai pentru pantofi, dar rămâne un vis pentru viitor. Aşa că aleg încălţămintea în care mă simt confortabil, care să-mi avantajeze silueta şi cu care să ştiu că pot avea o relaţie de iubire necondiţionată şi la nesfârşit. Ca să citez din Bette Midler (da, da, ea este autoarea): “Dă-i unei femei pantofii potriviţi…”.

New look, new days, new challenges! Din primăvară încoace, viaţa mea a luat o turnură complet diferită şi nu pot spune că nu-mi place.

Rochie New Look & sandale Mango

Rochie: New Look
Sandale: Mango

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “New look, new challenge – cum explic pasiunea pentru fashion

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.