Lola's Box

Orice femeie are un “kit de supravieţuire” în ceea ce priveşte machiajul, fără de care nu pleacă în nici o deplasare. Aşa sunt şi eu, iar micul travel kit Sephora m-a însoţit în toate călătoriile acestei veri.

Îmbrăcăminte – checked. Încălţăminte – checked. Creme de protecţie solară – checked. Ce îmi mai lipseşte? A, da, trusa de make-up. Când pleci pentru o săptămână în vacanţă, te gândeşti că nu ai nevoie de foarte multe produse de machiaj. Şi totuşi, un minim necesar este util – în concediu lăsăm tenul să respire, dar se poate să ieşi într-o seară, numai tu şi el, şi atunci vrei să te aranjezi un pic. Aşa că, din bagaj, nu mi-a lipsit travel kitul cu tot ce aveam nevoie. Şi pentru că nu puţine aţi fost cele care m-aţi întrebat ce iau întotdeauna cu mine, am zis să trag fermoarul de la portfard şi iată ce găseşti înăuntru…

Too Faced Semi-Sweet Chocolate Bar

Too Faced Semi-Sweet Chocolate BarOricând vreau să mă fardez şi orice idee am în privinţa machiajului, “tableta de ciocolata” de la Too Faced este preferata mea. Aşa cum am mai spus despre această paletă, este singura ciocolată care nu îngraşă şi pe care orice femeie ar devora-o instantaneu. 🙂 Paleta este versiunea mai caldă şi mai profundă a originalului Chocolate Bar Eyeshadow Palette, lucru confirmat şi de titulatura sa “Semi-Sweet”. Aş fi tentată să spun că este făcută pentru mine, pentru că nuanţele din ea sunt cele pe care le folosesc de obicei pentru make-up.

beautyblender micro.mini

beautyblender micro.miniUn set de doi bureţei pentru aplicarea fardului – magia acestora este că, atunci când sunt udaţi, ăşi dublează dimensiunea şi astfel devin mult mai uşor de utilizat. I-am folosit pentru a da contur machiajului, pentru evidenţiere, dar şi pentru aplicarea cu precizie a produselor de make-up pe suprafeţe reduse ale feţei. Acest blender uşurează aplicarea fardului în colţul interior al ochiului, pe arcadă, pe nări şi pe obraji. Ca să vă daţi seama cât este de mic, are aproximativ un sfert din dimensiunea unui burete clasic pentru fard.

Sephora Ultra Shine, lip gel, nuanţă 17 Pin-up Pink

Sephora Ultra Shine 17 Pin-up PinkDeşi frecvent folosesc rujuri, de data aceasta am optat pentru un gloss gel din gama Sephora Ultra Shine. Este primul produs de acest fel din portofoliul Sephora care creează un efect de iluzie optică pentru buze voluptoase, strălucitoare şi pline de culoare – a fost inspirat de lacurile de unghii cu efect de gel. Faţă de alte glossuri, acesta reflectă lumina cu ajutorul microparticulelor sidefate – textura este extrem de cremoasă şi rezistă bine pe buze.

Sephora, fard de sprâncene, nuanţă #02 Medium Brown

Sephora Brow Thickener, #02 Medium BrownUn liner pudră care are darul de a structura şi de a intensifica sprâncenele, astfel că acestea vor părea mai dese. La final, după aplicare, efectul principal va fi asupra ochilor, care vor fi accentuaţi cu ajutorul aplicatorului cu burete. Este de mare ajutor şi eu vi-l recomand cu mare căldură.

Sephora Outrageous Volume, mascara, travel size

Datorită periei care poate fi încărcată cu mai multă mascara, genele vor avea infinit mai mult volum dintr-o singură mişcare. Această mascara din colecţia Sephora va conferi genelor o look plin de glamour, produsul este foarte dens şi de un negru ca de abanos. Formula este îmbogăţită cu acid hialuronic, un ingredient recunoscut pentru calităţile sale hidratante.

Travel Kit SephoraSephora Colorful, fard de ochi
#230 Victorian Cottage & #289 My Teddy Bear

Am ales două farduri de ochi, tot din colecţia Sephora, care au acoperire foarte bună, sunt rezistente în timp (cel puţin 10 ore nu ai nici un fel de griji – secretul stă în complexul Color Eye Last), finisarea este una strălucitoare datorită pigmenţilor (reprezintă aproximativ 70% din compoziţie), perlelor şi particulelor cu sclipici. Ca nuanţe, sunt derivaţii ale culorii tenului, astfel că pleoapele par bronzate după aplicare.

Sephora, demachiant cu triplă acţiune

Ne fardăm, dar seara este un lucru pe care trebuie să-l facem în mod obligatoriu: să ne şi demachiem. Pentru kitul de vacanţă am optat pentru un demachiant în format travel size (30 ml), tot din gama Sephora, dar sub formă de gel. Cu extract de albăstrele, produsul poate fi folosit pentru demachierea tenului, a ochilor şi a buzelor. Este asemenea unei loţiuni micelare, iar vara este foarte potrivit şi datorită efectului răcoritor.

Cremă hidratantă pentru mâini SephoraSephora, cremă de mâini

Datorită expunerii la soare, în ciuda folosirii cremelor de protecţie împotriva razelor UV, mâinile au şi ele nevoie de îngrijire, aşa că am ales o cremă hidratantă, tot în format travel size (50 ml). Prin aplicare, produsul acţionează atât asupra pielii mâinilor, cât şi a cuticulelor şi a unghiilor, aşa că se poate spune că este “3-în-1”. Datorită concentraţiei mari de HydroSenn+, un ingredient natural exclusiv Sephora, mâinile îmi sunt mereu catifelate, fără a rămâne acea senzaţie de grăsime pe care nu o suport.

Şi pentru că nu-mi place să arunc produsele prin bagaj, tot la Sephora am găsit portfardul idea pentru vacanţă: cu steluţe, cu o culoare foarte interesantă, perfect ca dimensiune – totul a încăput la fix, cât să nu fiu nevoită să le înghesui. În plus, dacă mai aveam nevoie de ceva spaţiu, pe fundul portfardului se află un fermoar care, prin deschidere, permite extinderea plicului.

Voi ce aveţi în travel kitul vostru?

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “Nelipsit din bagaj: travel kitul Sephora

    1. Acel beauty blender este o inventie foarte utila. Este de efect pentru make-up si nu ocupa mult loc in bagaj.

      How is in Paris? 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.