Când vorbeşti de fondurile de ten Estée Lauder, este aproape imposibil să treci cu vederea peste Double Wear. Iar portofoliul s-a extins cu Nude Water Fresh cu SPF30, cel care pentru mine a fost “crush of the summer”.

Double Wear este un bestseller pentru Estée Lauder în mai multe ţări de pe mapamond. Pe baza acestui succes, familia DW s-a extins de-a lungul anilor – întâi a apărut Double Wear Light, apoi DW Nude Cushion Stick, DW To Go. Ultimul new entry în portofoliu este fondul de ten Nude Water Fresh Makeup, cu SPF30, a cărui misiune este să hidrateze tenul şi să poată fi purtat până la 24 de ore.

Paradoxal, aceste două idei nu sunt făcute să funcţioneze împreună şi tocmai acest lucru m-a făcut curioasă şi dornică de a-l încerca. În plus, m-a intrigat şi lejeritatea despre care se vorbea pe site-ul Estée Lauder. Şi de parcă toate acestea nu erau suficiente, mai vine şi cu factor de protecţie 30, ceea ce îl face potrivit pentru machiajul din zilele de vară atunci când tenul nostru este mai expus la soare.

Acoperirea sa este una uşoară spre medie, protejează tenul împotriva poluării existente în aer, are rezistenţă ridicată la purtare – parcă vorbeam despre 24 de ore, nu? -, iar finisajul pe care îl primeşti este unul fresh, natural. După ce l-am testat de câteva ori, pot spune că toate acestea nu numai că sunt promise de fondul de ten Estée Lauder, ci sunt şi oferite. Este drept, nu l-am purtat o zi întreagă, dar mai bine de 14 ore tot să fi fost. Şi în toiul nopţii când am ajuns acasă şi m-am demachiat, machiajul meu încă arăta foarte bine.

Ceea ce m-a atras la acest fond de ten a fost şi recipientul elegant din sticlă mată. Îl poţi folosi ca atare, după cum îi poţi ataşa şi o pompă dozatoare pentru o mai mare uşurinţă în utilizare. Dacă nu, poţi pune degetul pe orificiu, răstorni sticluţa şi Double Wear Nude Water Fresh este gata să fie aplicat pe ten.

Din punct de vedere al consistenţei, este un fond de ten interesant – este apos, subţire, dar şi uşor “uleios”. Aici vine partea interesantă pentru că este promovat ca fiind fără uleiuri. Chiar şi aşa nu cred că este un motiv care să afecteze capacitatea de a fi combinat sau performanţele sale în realizarea machiajului. Cum spuneam, este uşor, dar cu un pigment evident, ceea ce benefic pentru cele dintre noi care avem tenul uscat.

Concluzia? Între mine şi Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh a fost un crush veritabil. Şi nu cred că va fi doar unul de-o vară, ci doar “the beginning of a beautiful friendship”. L-am supus la teste de stres – călătorii începute dimineaţa devreme şi încheia târziu în noapte (chiar şi a doua zi), evenimente, petreceri de vară cu prietenii. Şi nu m-a dezamăgit niciodată, machiajul meu a arătat impecabil.

Facebook Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.