Lola's Box

Se spune că nu dai niciodată greş dacă mizezi pe negru. Aşa este şi în PR, acolo unde #BlackTeam, adică Monica Munteanu şi Denis Radu, sunt două nume de referinţă, care ştiu cât contează imaginea. Şi nu este suficient să ţi-oi creezi, ci să o şi menţii la nivel înalt. Pentru aceasta, cei doi mizează pe parteneri de calibru, precum Băneasa Shopping City.

Au trecut opt luni de la Pitti Uomo 90 şi tot atâtea luni de la prima colaborare #BlackTeam cu Băneasa Shopping City. Şi, cum lucrurile bune merită să aibă o continuare, povestea a continuat şi în acest an, la #PittiUomo91, care a avut loc la Florenţa (9-13 ianuarie). Acolo, la Pitti Imagine, timp de patru zile te afli, la propriu, în mijlocul eleganţei.

“Ne place Băneasa Shopping City din foarte multe motive. Continuă să rămână singura entitate fashion din România care face asocieri de imagine atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Se implică în multiple proiecte neconvenţionale (cu precădere în zona de fashion), precum Paris Fashion Week sau evenimentul pentru bărbaţi Pitti Imagine.”Black Team

Prin simpla deschidere şi dorinţă de a susţine astfel de proiecte, Băneasa Shopping City este unul dintre brandurile care aduc plus valoare imaginii naţionale în zona frumosului, artelor, modei, libertăţii de exprimare.

Aşa că #baneasagoestopitti. Monica Munteanu şi Denis Radu feat Băneasa Shopping City au fost în mijlocul acţiunii, la Pitti Imagine 91, fiind deseori surprinşi de obiectivul The Storyalist (a.k.a. Dacian Foldi. Dincolo de piesele vestimentare negre şi tradiţionale româneşti, #BlackTeam a adus un strop de culoare prin atitudine. Şi ce poate fi mai de impact decât 1.000 de cuvinte? Da, ele sunt, fotografiile şi materialele video, care vorbesc de la sine.

For a special year vibe! #pittimmagine #menswear #urbanstorytellers

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.