Lola's Box

Cea mai nouă colecţie Schwarzkopf Professional, intitulată Modern Glamour, va fi lansată în cadrul unui eveniment special, ce va avea loc pe 24 noiembrie, la Crystal Palace Ballrooms. Şi aceasta este doar una dintre surprize.

Schwarzkopf Professional, evenimentPentru profesioniştii beauty din Bucureşti, evenimentul organizat de Eternal Beauty – unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de produse profesionale şi dotări pentru saloane de înfrumuseţare – va fi cel mai important show Schwarzkopf Professional România. Într-un cadru dominat de culoare, ambasadorii Schwarzkopf Professional vor prezenta şi cele mai inspirate coafuri din colecţiile Essential Looks ale ultimilor 10 ani.

Essential LooksSursa de inspiraţie a colecţiei Essential Looks o reprezintă podiumurile de modă internaţionale, iar astfel se creează tendinţe extrem de diversificate, care alimentează creativitatea coaforilor. Essential Looks celebrează pasiunea coaforilor pentru păr, pentru modă şi pentru noutate, oferind celor interesaţi, un luxos manual de trend, o aplicaţie digitală şi un eveniment grandios cu coafuri executate pe scenă.

Schwarzkopf Professional, Modern GlamourŞi pentru că orice colecţie are nevoie de o bază pe care să se dezvolte, Modern Glamour – colecţia toamnă-iarnă 2014/2014 de la Schwarzkopf Professional – mizează pe accentele luxuriante din METAL CHIC, pe influenţele hippie ale BOHO CURL şi pe eleganţa sofisticată din UNDONE GLAMOUR.

Schwarzkopf ProfessionalInvitatul special al galei este ambasadorul Schwarzkopf Professional în Europa Centrală şi de Est, Dieter Kaiser, posesor al unei experienţe de peste 28 de ani în trening. Mai mult, Dieter a susţinut show-uri şi seminarii în peste 60 de ţări din întreaga lume şi a lucrat pentru vedete ca Elton John, Donatella Versace sau Gianfranco Ferré.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru cei interesaţi, pe 25 noiembrie va fi organizat un workshop la Eternal Training Center, în care se vor realiza coafurile din noul trend, sub atenta supraveghere a lui Dieter Kaiser, dar şi a trainerilor Schwarzkopf Professional RomâniaAndrei Arineanu şi Răzvan Miron. Cum locurile pentru sunt limitate, condiţiile de participare se pot afla la 0724.031301.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.