Lola's Box

MissGrey, lansare colecţie iarnăMissGrey este unul din numele datorită cărora industria fashion “made in România” devine din ce în ce mai prezentă în showbiz. Brandul românesc reprezintă chintesenţa unei femei puternice, dar care, indiferent de situaţie, nu-şi pierde feminitatea.

Create cu pasiune în propriul atelier, produsele MissGrey înseamnă armonie, calitate şi eleganţă. Creaţiile sunt realizate din materialele de calitate, alese din magazine de top din cele mai importante oraşe ale modei. Mai mult, croiala este aleasă în aşa fel încât să flateze orice tip de siluetă.

Povestea MissGrey a început în urmă cu doi ani, atunci când Cristina Oprea a fondat brandul din dorinţa de a susţine designul românesc şi producţia autohtonă. Unul dintre atuurile MissGrey a fost reprezentat de designurile originale şi de grija acordată nevoilor clientelor.

Miss Grey este definiția femeii puternice şi active, care nu uită niciodată să fie feminină şi plină de stil. Deoarece clientele noastre comunică prin ţinutele alese, creăm săptămânal colecţii noi, adaptate la trendurile momentului în materie de culori, texturi şi modele.

Cristina Oprea, fondatoare MissGrey.ro

This slideshow requires JavaScript.

De creaţiile realizate în atelierul MissGrey s-au îndrăgostit şi numeroase vedete din showbizul autohton, astfel că nu au ratat şansa de a vedea în avanpremieră noile ţinute cu ocazia evenimentului de lansare a colecţiei de iarnă. Enikő Georgescu, Irina Mohora, Doiniţa Oancea şi Diana Matei au probat cardiganele cu aplicaţii de dantelă, salopetele cu broderii şi deux-piece-urile din catifea.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “MissGrey, imaginea femeilor puternice

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.