Lola's Box

Aşa cum ne-a obişnuit încă de la lansarea sa în urmă cu aproape doi ani, Pick N Dazzle face ce face şi ne oferă surprize plăcute în cutiile sale. Pentru această vară, beauty boxurile personalizate includ un nou brand, Miss Cop.

Povestea Miss Cop a început din dorinţa de a îndeplini cerinţele clientelor tot mai pretenţioase: o gamă profesională, cu ambalaje trendy şi chic şi cu preţuri foarte atractive. Astfel, strategia brandului francez a însemnat o linie completă, cu care să poată fi create lookuri fashion. Makeup artistul care a creat colecţia a urmărit să asigure calitate prin texturile potrivite, dar şi să respecte tendinţele momentului şi să poată crea colecţii efemere specifice anumitor sezoane.

În doar câţiva ani de la fondare, Miss Cop a ajuns să se bucure de un mare succes în rândul clientelor. Magazinele dedicate femeilor nu au întârziat să includă produsele în oferta lor, fiind distribuite în peste 20 de ţări. A fost cea mai bună dovadă că femeile s-au lăsat seduse de stilul urban chic promovat de Miss Cop.

Noul brand de makeup din portofoliul Pick N Dazzle acoperă o gamă largă de produse, de la primer până la palete de strobing sau draping. Acum, că v-am introdus în universul Miss Cop, am să vă spun două vorbe despre câteva dintre produsele care mi-au atras atenţia…

PRIMER: o bază foarte potrivită pentru pregătirea pielii în vederea machiajului. Permite o mai uşoară aplicare a fondului de ten, care va rezista mai bine. Este potrivit pentru a obţine un ten luminos şi matifiat, fiind îmbogăţită cu vitamina E.

FONDUL DE TEN COMPACT: este foarte fin şi delicat. Dacă vreţi, se poate spune că este textură “2-în-1”, fond de ten şi pudră. Este uşor de aplicat cu ajutorul unui burete, pudra şi pigmenţii rămân pe suprafaţa pielii şi oferă o finisare mată. Ideal pentru finisări şi foarte versatil datorită oglinzii integrate.

CORECTOR MAKE UP PRO: corector pentru cearcăne şi pete roşii, face ca semnele de oboseală să dispară, iar faţa să fie iluminată. Textura de cremă se adaptează la toate tipurile de imperfecţiuni, interacţiunea celor patru nuanţe permiţând obţinerea unui rezultat natural, perfect.

BLUSH: draping este tehnica de machiaj care utilizează diferite nuanţe de blush pentru sculptarea feţei. Această paletă must-have dispune de un trio de nuanţe radiante, ultrapigmentate, pentru sculptarea şi iluminarea feţei. Textura este una mătăsoasă.

PALETĂ DE STROBING: strobing este noua tehnică de makeup pentru accentuarea părţilor luminoase ale feţei: partea superioară a frunţii, podul nasului, pomeţii sau vârful bărbiei. Paleta este un instrument esenţial, care conţine trei nuanţe iluminatoare diferite pentru un ten luminos.

PUDRĂ MAXI SUN: la această pudră bronzantă, nu am ştiut ce să apreciez mai întâi. Mirosul demenţial, discul mare care cred că-mi va fi de ajuns două veri 😊 sau nuanţa care îţi oferă un bronz “sănătos” – nu arată deloc artificial. În seara când l-am folosit am fost la un eveniment şi toată lumea nu s-a mai oprit din a-mi complimenta bronzul. Nu s-a prins nimeni că era aplicat. E drept, fusesem la mare, dar nu luasem tot soarele cu mine.

Puteam eu să mă întâlnesc cu un brand nou de makeup şi să nu mă las pe mâna Danei? Nici vorbă… Vă las mai jos să vedeţi explicaţiile Danei despre cum puteţi realiza un machiaj de zi cu produsele Miss Cop.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Miss Cop, noutatea verii în beauty boxurile Pick N Dazzle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.