Lola's Box

Vara este sezonul în care ne confruntăm cu cele mai diverse probleme, mai mult decât în alte perioade ale anului. Dar pentru că este sezonul când frumuseţea este mai mult ca niciodată la putere, MINERALIUM Dead Sea ne propune efectele benefice ale Mării Moarte. În plus, pe lângă cura unică, poţi câştiga şi premii atractive.

MINERALIUM Dead Sea & PrestigioEste vara când moda înseamnă BEAUTYish. Când discutăm, vorbim BEAUTYish. Dacă aflăm ceva, ascultăm BEAUTYish. Când ne alegem atitudinea, suntem BEAUTYish. Iar toate acestea pot fi şi mai frumoase atunci când mizezi pe produsele MINERALIUM Dead Sea, dar se văd şi mai bine cu Prestigio. Da, da, ai auzit bine. 🙂

MINERALIUM Dead Sea lift instantCum poţi intra în cursa pentru premii? Orice achiziţie de produse MINERALIUM Dead Sea în valoare de minimum 200 de lei de pe site-ul www.mineralium.ro (ultima zi de participare este 14 iulie) te introduce automat în tombola organizată împreună cu Prestigio, cei care oferă premiile:

  • 1x smartphone 3350, 1x căști BT, 2x Powerbank Prestigio – pentru concursul desfăşurat în mediul online.

MINERALIUM Dead Sea gel de curăţareŞi pentru a-ţi uşura misiunea, îţi ofer şi trei recomandări din portofoliul MINERALIUM Dead Sea:

  • gel de curăţare (100 ml) – pentru toate tipurile de ten, curăţă faţa în profunzime fără a lăsa senzaţia de piele uscată. Mineralele au rolul de ingrediente active de curăţare, saturează celulele şi hidratează tenul în profunzime. Pentru rezultate optime, după curăţarea feţei, se poate aplica o cremă hidratantă din gama Hydrasource.
  • lift instant (30 ml) – datorita mineralelor de la Marea Moartă şi combinând tehnologiile de lifting avansat şi antiîmbătrânire, creează o peliculă pe suprafaţa pielii ce conferă fermitate, elasticitate, catifelează şi împrospătează tenul, reducând vizibil cele mai adânci riduri. Pielea devine mai fermă în 10-15 minute de la aplicare.
  • This slideshow requires JavaScript.

    gomaj exfoliant pentru ten gras (100 ml) – complexul unic compus din minerale de la Marea Moartă ajută la curăţarea în profunzime a porilor şi elimina urmele de grăsime şi de murdărie din interiorul epidermei. Bilele exfoliante se înmoaie, netezesc şi lustruiesc suprafaţa pielii, ajung în profunzimea porilor pentru a dizolva murdăria, uleiul şi machiajul.

So, ladies, vă mai spun un singur amănunt: grăbiţi-vă pentru că este ultima săptămână în care puteţi să vă înscrieţi la tombolă! Mai staţi pe gânduri? Gândiţi-vă că veţi fi mai frumoase, datorită MINERALIUM Dead Sea, şi veţi putea să vă faceţi MULTEEEEEEEE selfie-uri cu telefonul sau tableta. 🙂

Marea Moartă – paradisul de sub nivelul mării
Aflată între Iordania (la est), respectiv Israel şi Palestina (la vest), Marea Moartă este renumită pentru salinitatea apelor sale, dar şi pentru faptul că ţărmurile sale reprezintă locul de pe Pământ aflat la cea mai mică altitudine – în fapt, uscatul se află la 427 de metri sub nivelul mării (cota 0). Cu o salinitate de 9,6 ori mai mare decât a oceanelor (densitatea apei este de 1,24 kg/l, ceea ce face ca înotul să fie sinonim cu plutitul), Marea Moartă este un mediu în care animalele nu se pot dezvolta, de unde şi denumirea acestei întinderi de apă.

This slideshow requires JavaScript.

Încă din antichitate, Marea Moartă a atras vizitatori din bazinul Mării Mediterane, iar tradiţia biblică spune că aici a fost locul de refugiu al Regelui David. De asemenea, marea a fost una din primele staţiuni balneare şi a reprezentat un furnizor constant al unei mari varietăţi de produse, de la balsamuri pentru mumiile egiptene până la potasă pentru fertilizare. Deseori, sarea şi mineralele din Marea Moartă sunt utilizate pentru a crea produse cosmetice şi infuzii.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “MINERALIUM Dead Sea – frumuseţea se vede bine cu Prestigio

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.