Lola's Box

Pentru că meniul de la Coffeeshop Company Bucharest a trecut recent printr-un facelift, am zis că este cazul să vizitez din nou cafeneaua pentru a vedea ce este nou şi a vă face câteva recomandări delicioase.

Februarie este luna în care toată lumea începe să uite de zilele friguroase. Ne dorim să ieşim mai des, să putem sta la aer, să ne savurăm cafeaua sau gustarea pe o terasă în timp ce razele soarelui ne răsfaţă. Şi, pentru a ne fi pe plac, meniurile sunt supuse unui facelift, sunt îmbunătăţite cu preparate savuroase. Aşa că, în aşteptarea primăverii, Coffeeshop Company Bucharest a pregătit un meniu nou. Prin urmare…

Mai variat şi mai atractiv, noul meniu îţi lansează o provocare: ce să alegi mai întâi. Şi pentru că eram în preajma prânzului, ne-am spus că nu ar strica să încercăm supele-cremă. Aşa că, în tradiţia “duelurilor culinare”, Hartungii au ales şi supă-cremă de ciuperci, dar şi de creveţi şi somon. Se putea ca Racul din mine să nu încerce ceva cu fructe de mare? 🙂 Pe lângă faptul că sunt delicioase, supele-cremă de la Coffeeshop Company Bucharest au şi o prezentare care le face şi mai atractive. De altfel, pentru a ne amuza puţin, pe cea de ciuperci am botezat-o “supa lui Spiderman”.

Şi pentru că ne-am întâlnit cu încă o pereche, am stat pe îndelete la poveşti, amintiri, discuţii. Aşa că ne-au ţinut companiei delicioasa limonadă cu lămâie, mentă şi ghimber, dar şi unul din ceaiurile aromate pe care le au în ofertă. Dar, pentru că ne aflam la Coffeeshop, cafeaua nu putea lipsi de pe masă. Vienna Iced Coffee este pe cât de spectaculoasă, pe atât de delicioasă. Dacă ne-a plăcut acum, când încă suntem în februarie, mă gândesc ce succes va avea în zilele de vară…

De la distanţă, “duelul” nostru a continuat cu felul principal. Iar din noul meniu Coffeeshop Company recomandăm frigăruile de pui marinate. Acompaniate de cartofi prăjiţi cu ierburi aromatice. Nu am abuzat de sosuri, dar cine le-a gustat a spus că merg foarte bine cu preparatul. Tabăra adversă 🙂 s-a delectat cu un cheeseburger consistent, despre care a spus că a fost prăjit exact cât trebuie, astfel încât să nu fie nici crud, dar nici excesiv de rumenit. Gustos, gata să fie devorat oricând şi la micul dejun – pentru o doză consistentă de energie -, dar şi la prânz sau cină (chiar dacă doctorul spune să… “nu”).

Acum să fim bine înţeleşi. Să nu credeţi că meniul îi ţine la distanţă pe cei care adoptă stilul vegan. Dimpotrivă, poţi degusta un humus foarte bun – nu am întrebat, dar “aveţi şi pâine prăjită?” -, precum şi alte preparate din care carnea lipseşte în totalitate. Sigur veţi găsi ceva care să vă fie pe plac. Şi veţi vedea că sunt la fel de delicioase.

Cheesecake cu fructe de pădure sau Carrot Cake? Fiecare cu preferinţele lui, dar, pentru amatorii de dulciuri, în oferta Coffeeshop Company Bucharest mai găseşti şi un tort de ciocolată bun de te lingi pe degete. 🙂 Şi câte şi mai câte. La final, înainte de plimbarea planificată prin Bucureşti, o nouă cafea. Preparată exclusiv din boabe de cafea Arabica premium, cultivate în zone muntoase, oferă o explozie de arome şi un boost de energie. Ca să nu mai vorbim de atmosfera de cafea vieneză.

#FYI – cafeneaua o găsiţi în Bucureşti, pe strada Puţul lui Zamfir 2, şi este deschisă de luni până vineri între orele 7.30 şi 23.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 8.00 şi 23.00.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Going out: meniu nou la Coffeeshop Company Bucharest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.