Lola's Box

Răsfăţ la maximum: aşa aş caracteriza cum a fost 8 martie pentru mine. Pentru că nu era de ajuns cât fusesem răsfăţată de-a lungul întregii zile, seara a fost precum cireaşa de pe tort – un eveniment la Rouge Nail Bar. M-am simţit precum Alice în Ţara Minunilor, pentru că acest loc este Raiul ojelor şi culorilor.

AmbianţăCum era Ziua Femeii, gazdele noastre ne-au întâmpinat cu şampanie şi cu o atmosferă foarte plăcută şi relaxată, ceea ce te face să te simţi ca acasă. Conceptul Rouge Nail Bar se bazează pe o filosofie pe cât de simplă, pe atât firească pentru a avea succes: un personal atent şi prietenos, cocktailuri naturale şi o varietate de branduri şi culori. Aproape că nu există nuanţă pe care ţi-o doreşti şi să nu o găseşti la ei.

Ciaté Power DressingRouge Short/Long/Punch Espresso, Rouge Cocktail/French Frappé, Iced Mocha/Stiletto/Choco, Rouge Punch Cocktail/Frappé, Monarch. Nu, nu sunt denumiri de cafele, ci sunt diferitele meniuri de manichiură sau pedichiură. Sună atractiv, nu? 🙂 Şi dacă acestea sunt pentru noi, doamnele, partenerului tău i se poate servi Whiskey Straight sau Whiskey on Rocks. Nu sunt uitaţi nici cei mici, iar serviciile pentru ei sună la fel de distractiv: Mini Rouge Short (pentru copii de peste 2 ani), Mini Rouge Long (copii de peste 5 ani) şi Maxi Rouge (pentru adolescenţi).

Ciaté Power Dressing şi celelalte :)În plus, aproape fiecare zi a săptămânii are rezervată câte o ofertă specială. Luni, până la ora 12.00, poţi servi şi micul dejun în timp ce echipa Rouge Nail Bar îţi oferă tratamentul ales de tine. E doar un exemplu şi pentru a fi la curent cu ofertele lor, recomandarea este să le urmăreşti pagina de Facebook.

Andreea BucovineanuTrebuie să recunosc că şi-au câştigat un loc în sufleţelul meu pentru că, pe lângă multe alte branduri, au o colecţie impresionantă de oje Ciaté, care pentru mine este lacul de unghii preferat. Am şi eu o idee fixă şi e greu să mă scoţi din ea (pentru că sunt Rac cu ascendent în Berbec 🙂 ).

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “Meniu complet la Rouge Nail Bar

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.