Lola's Box

Tusea este un simptom al răcelii sau al diferitelor afecţiuni ale organismului, pe care îl resimţim la nivelul căilor respiratorii. Gama de siropuri Meltus, care acum este disponibilă şi online, vine cu o reţetă inovatoare pentru a ne scuti de acest disconfort.

Nu există om care, măcar o dată în viaţă, să nu fi fost deranjat de tuse la birou. Aproape că nici nu contează dacă a fost la şcoală sau la o întâlnire cu partenerul de afaceri, la film, în public sau la reuniuni de familie. Tusea este păcătoasă şi ne dorim să scăpăm cât mai rapid de ea. Sau măcar să o ameliorăm. Este motivul pentru care gama de siropuri Meltus combină forţa vindecătoare a naturii cu cea a ştiinţei, iar beneficiile sunt pentru întreaga familie.

Şi pentru că siropurile de tuse sunt binevenite în orice sezon, de acum ne putem procura Meltus nu doar din magazinele fizice, ci şi online. Platforma a fost îmbunătăţită, astfel că dispune de un mecanism de achiziţionare rapid şi accesibil, dar şi de suport oferit prin informaţii utile pentru întreaga ta familie. Aşa că… Adio deplasare, stat la cozi sau în trafic! 🙂

Recomandate atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, Meltus Sirop Expectolin oferă o soluție eficientă în cazul tusei productive prin intermediul unei combinaţii unice de iederă, miere, zinc şi acetilcisteină. De asemenea, varianta Meltus Sirop Tusicalm combate tusea seacă printr-o combinaţie de substanţe naturale: miere, cimbru, pătlagină, propolis şi grindelia. Siropurile se pot cumpăra online prin comandă pe site-ul producătorului, dar şi de pe cele ale partenerilor santeo.ro şi Bebe Tei. Mai mult, fiecare achiziţie online aduce şi o reducere de 10% din valoarea finală, codul de discount fiind SP0117.

Gama Meltus face parte din portofoliul Solacium Pharma, companie care pune accentul pe dezvoltarea portofoliului de produse pentru familie, oferind opţiuni terapeutice inovatoare ce se adaptează nevoilor neacoperite ale oamenilor.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.