Lola's Box

La fiecare sfârşit de octombrie sărbătorim Halloween, eveniment renumit pentru costumele şi machiajele speciale pe care le presupune. Dacă nu aţi început să vă pregătiţi deja, poate găsiţi o inspiraţie în ideile pe care ni le oferă Melkior.

Vin petrecerile tematice de Halloween, aşa că fiecare îşi pune întrebarea: ce personaj să interpretez anul acesta? Dacă tot interpretăm un rol, atunci ne dorim să fie unul care să lase un impact vizual cât mai puternic, care să sperie şi să pună pe fugă spiritele rele. Putem încerca o stafie, o vrăjitoare, un vampir, un schelet ambulant sau, de ce nu, însuşi Dracula.

Melkior, lac de unghii Black&WhiteDar ce rost are costumul, dacă nu este completat şi de un machiaj cât mai spooky. Pentru a fi sigur că nu ne pierdem cu firea la gândul personajului pe care îl vom întruchipa, Melkior ne lansează o provocare: I am Dangerous this Halloween! Iar pentru acest challenge trebuie să alegem un machiaj în tonuri de alb şi negru, pigmentat discret cu roşu. Şi pentru a ne fi mai uşor, acest make-up horror îl putem realiza în magazinele brandului – dacă îl şi postaţi pe reţelele de socializare, nu uitaţi să folosiţi hashtagul #melkior2015.

Iar un machiaj de Halloween nu ar fi complet dacă nu intră şi manichiura în acest joc. Pentru aceasta, Melkior a creat un lac de unghii perlat, Black&White (29 lei), care poate fi folosit ca atare sau ca top coat peste diferite nuanţe de ojă, dar cu precădere alb şi negru. Datorită particulelor bicolore din compoziţie, lacul de unghii oferă un farmec special manichiurii.

Ce mai este nou: crema Melkior pentru mâini intensiv reparatoare

Creată de Melkior, noua cremă pentru mâini intensiv reparatoare (29,90 lei) este special concepută pentru pielea uscată şi deteriorată. Protejează, hrăneşte, hidratează şi calmează pielea, îmbunătăţind elasticitatea acesteia. Cream conţine un cocktail de ingrediente active preţioase:

Melkior, cremă pentru mâini intensiv reparatoare

  • Sângele Dragonului – un ingredient cu un puternic efect antioxidant, acţionează ca un cicatrizant, protejează şi fortifică fibrele de colagen;
  • Unt de Shea – are proprietăţi protectoare, hrănitoare, hidratante şi calmante;
  • Ulei de argan – are proprietăţi reparatoare, hidratante, efect antiîmbătrânire;
  • Ulei Inca Omega – reduce hipersensibilitatea şi pierderile de apă de la nivelul epidermei, îmbunătăţind microcirculaţia;
  • Ceramidyl-Omega – îmbunătăţeşte hidratarea şi elasticitatea pielii.
Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.