Lola's Box

La început de septembrie, pe când încă mă gândeam cât de repede a trecut vara fără să mă bucur de ea, am primit o invitaţie din partea Medissima să aflu mai multe despre tenul meu cu ajutorul Reveal Imager. În sinea mea mă gândeam “ce pot să-mi spună ei despre tenul meu, iar eu să nu ştiu?”. Dar, cum nu sunt genul de persoana înfumurată şi atotştiutoare, m-am dus şi am avut parte de surprize peste surprize.

Clinica Medissima se afla în incinta Agora Floreasca şi este un loc foarte elegant şi foarte curat. Încă de la intrare sunt respectate igiena şi măsurile antiCovid, iar cine nu poartă botoşi nu intră în clinică – apoi se ia temperatura şi se semnează o declaraţie. Este un prim pas prin care ţi se câştigă încrederea.

Primul meu contact – mă pot considera o norocoasă – a fost Alexandra Iordăchioiu, nimeni alta decât managerul general al clinicii, care m-a invitat la început la “small chat”. Mi-a plăcut nespus pasiunea cu care vorbeşte despre clinica, lucru pe care i l-am si menţionat. “Cum să nu vorbesc cu pasiune? Ştiu fiecare bucăţică de material folosit, de la tapet până la bateria de la chiuvetă.” Poate vi se va părea prea puţin important tapetul, dar nu este unul obişnuit, ci special antibacterian.

Ţinând că eram într-o clinică aflată în zona Dorobanţi-Floreasca, renumită pentru locaţiile “de fiţe”, am fost un pic contrariată de preţurile care mi s-au părut… umane. Explicaţia am primit-o tot de la Alexandra, care mi-a spus că Medissima vrea ca toate femeile să îşi poată permite serviciile lor, toate au dreptul la proceduri de calitate. Business is business, dar se poate să te gândeşti cu adevărat şi la client, ceea ce nu are cum să nu te cucerească.

După partea introductivă, cu povestea clinicii, a venit şi momentul să descopăr cum arată tenul meu la Reveal Imager, în fapt o analiză profundă a tenului. A urmat o discuţie despre tenul meu, cu ce mă confrunt şi ce îmi doresc în viitor. Personal, dorinţa mea ar fi să nu am riduri urâte, mai ales că nu am un fond genetic foarte bun, şi nu vreau ca la 50 de ani să ajung să arăt ca şi cum aş avea 80 de ani. Nu cer prea mult, nu? 🤔

Şi acum a venit surpriza cea mare, după ce mi-am lăsat faţa analizată de aparat. Pe lângă arsurile de soare, am descoperit că pielea mea este posesoarea unei cuperoze de toată frumuseţea. Acest lucru nu se vedea la o simplă privire pe care ai fi aruncat-o asupra tenului meu. Bine, poate un sigur punctuleţ roşu se încăpăţâna să trădeze afecţiunea.

Ştiţi cum este să cam rămâi fără aer? Ei bine, cam aşa a fost şi cu mine la primirea verdictului privind sănătatea tenului meu. Cert este că, în timp, nu vreau să îmi apară vinişoarele acelea roşii pe obraz. Relaxarea a venit din partea tehnicienei care, foarte calmă, mi-a explicat că se găsesc soluţii: în procent de 80%, aceasta afecţiune este ereditară, dar se poate obţine o ameliorare mai mult decât decentă. Împreună am stabilit planul de atac pentru tenul meu, iar pentru început am ales procedura de curăţare şi hidratare, mai ales că tenul are nevoie de aşa ceva – oricând, după orice sezon.
Tip: Experienţa mea cu procedura de curăţare & hidratare o veţi regăsi în curând pe blog.

Şi să nu uit: puteţi beneficia gratuit şi voi de o analiză profundă a tenului – merită să o încercaţi, mai ales că aparatura este de ultimă generaţie. Dacă aveţi de rezolvat şi unele probleme ale tenului, dar credeţi că nu vi le puteţi permite, Medissima vă oferă şi posibilitatea plăţii în rate.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.