Dieta, celulita, vergeturile, ridurile şi tonifierea sunt doar câteva probleme cu care ne confruntăm zilnic. Pentru o piele perfectă şi un ten luminos, industria de beauty ne vine în ajutor cu cele mai noi trei echipamente care îmbină perfect tehnici faciale şi corporale, fiecare având un alt mecanism de funcţionare şi lucrând pe un alt segment/ţesut.

Cele trei aparate reprezintă cele mai noi şi mai spectaculoase inovaţii în industria frumuseţii corporale şi faciale. Iată cum funcţionează şi cum ne ajută cele trei echipamente să corectăm micile imperfecţiuni inestetice ale pielii.

Radiofrecvenţa Premium

O noua inovaţie în domeniul înfrumuseţării revoluţionează tehnicile de slăbire: tehnologie cu radiofrecvenţă duală (0,3 şi 0,5 Mhz) pentru eliminarea grăsimilor stocate în ţesuturi. Tratamentele bazate pe radiofrecvenţă conturează, tonifică, netezesc şi “ridică” fără a leza ţesuturile. Terapia cu radiofrecvenţă este complet sigură, non-invazivă şi non-agresivă pentru corp. Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect anticelulitic excelent, dar mai ales noua tehnologie RET, care pătrunde mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acţionând asupra grăsimii de profunzime care era şi cel mai greu de tratat.

Tratamentul este recomandat pentru toate vârstele, nu este invaziv şi nu necesită perioadă de recuperare. Este ideal pentru:

  • persoanele cu piele flască: femei care au născut recent, sâni lăsaţi, piele flască în zona coatelor şi a genunchilor (recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează);
  • refacerea conturului corporal în cazul celor afectate de inesteticul aspect de coajă de portocală;
  • reîntinerirea tenului şi atenuarea efectelor îmbătrânirii (riduri, aspect matifiat, piele flască).

Premium RF este un echipament complex cu radiofrecvenţă, cu efect termic selectiv asupra ţesuturilor (termolipoliză selectivă), şi diatermie, pătrunde în ţesuturi şi produce arderea graduală a grăsimilor stocate. Termolipoliza este selectivă deoarece temperatura acţionează în primul rând asupra adipocitelor cu volum mare de grăsimi şi mai puţin asupra celor cu volum mic. Rezultatul* imediat este o egalizare a ţesutului adipocitar şi diminuarea accelerată a aspectului de coajă de portocală. Această termoterapie prin încălzire locală cauzează o constriciţie imediată a fibrelor de colagen şi stimulează formarea de noi fibre elastice.

Radiofrecvenţa Premium RF oferă o tonifiere profundă aproape instantaneu. La nivel corporal, radiofrecvenţa reconturează şi redefineşte liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acţiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvenţă continuă şi după încheierea şedinţei – pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate. Acţionează asemenea unui corset cu efect spontan de strângere. Vorbim de o reconturare ce redă linia perfectă a siluetei. La nivel facial, radiofrecvenţa netezeşte şi uniformizează ridurile, întinereşte tenul prin creşterea producţiei de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvenţă îmbunătăţeşte textura şi aspectul general al tenului de la prima şedinţă. Este singura terapie care elimină bărbia dublă şi reface volumetria la nivel facial.

Regenix/ HIFU facial + corporal

Utilizează o tehnică non-invazivă care înlocuieşte liftingul chirurgical, nu necesită timp de recuperare. Procedura poate fi aplicată tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Echipamentul beneficiază de o varietate de transmiţătoare pentru diferite niveluri ale pielii. Acţionează prin ultrasunete de intensitate ridicată orientate asupra fiecărui strat al pielii.

HIFU este cea mai nouă tehnologie nechirurgicală FACE LIFTING, lifting bărbie dublă şi sprâncene. Numită şi hipertermie conformaţională HC, HIFU(high intensity focused ultrasounds) a fost descoperită şi aplicată încă din anii ’60 în lumea medicală. De atunci a existat o preocupare continuă pentru găsirea celor mai performanţi parametri ai ultrasunetelor pentru distrugerea diferitelor tipuri de cancere localizate. Din 2009, România se înscrie în Top 4 al ţărilor din Comunitatea Europeana care folosesc tehnologia HIFU în spitale.

Începutul anilor 2000 înscrie HIFU în vârful terapiilor estetice cu beneficii imediate şi de lungă durată cu aprobare FDA. HIFU este o metodă inovatoare, non-invaziva şi net superioară oricăror alte metode de lifting nechirurgical. El foloseşte energia acustică cu proprietăţi unice ce îi permit să ocolească suprafaţa pielii pentru a trata în adâncime, singura terapie ce ajunge la nivel SMAS fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetică non-invazivă.

Aplicabilitate şi efecte: redefineşte ovalul şi volumetria feţei; ridică pomeţii; modelează bărbia dublă; lifting pleoape superioare şi sprâncene; reduce ridurile adânci, inclusiv nasolabiale; tonifică pielea; corecţia ptozei gravitaţionale; resuspensia ţesuturilor; reduce cicatricile; lifting instant pentru faţă, gât şi zona decolteului; reduce pungile de sub ochi; liftarea tegumentului la nivelul braţelor, interiorul coapselor, abdomen, fese; scădere în centimetri.

Sculptor – cinci terapii diferite pentru corp şi faţă

Sculptor înglobează cele mai performante şi eficiente terapii de slăbire, remodelare, tonifiere, anticelulitice şi reîntinerire care se pot îmbina într-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat. Sculptor combina cinci tehnologii pentru a oferi rezultate complexe şi tratează: celulita, tegumentul flasc, adipozităţile localizate, ridurile, petele pigmentare. Acest echipament de medicină estetică este primul echipament ce combină cinci terapii diferite cu rezultate* excelente pentru corp şi faţă.

Terapiile Sculptor CORPORALE

  • HImFU – terapie unică, patentată, pentru slăbire localizată prin unde focalizate care distrug garantat şi în siguranţă 7-8 milioane de adipocite; rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduţi după fiecare şedinţă.
  • CrioRadiofrecventa – o altă terapie unică ce combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvenţa (65 grade) monopolară sau multipolară (în funcţie de gradul de celulită); efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic şi laxitate.
  • Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridică, modelează, reconturează.

Terapiile Sculptor FACIAL

  • CrioRadiofrecvenţa – lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic.
  • Radiofrecvenţa tetrapolară – antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă.
  • Dermohealth + DermoLED – efecte rapide pentru tratamente anticearcăn, pungi sub ochi, detoxifiere facială, creşterea elasticităţii, stimulare fibroblaste.
  • Microdermoabraziune cu pulbere de diamant, cu stickuri de unică folosinţă de diferite granulaţii, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.

Sculptor este un echipament premium ce poate fi găsit în clinici şi saloane exclusiviste şi beneficiază de omologări FDA şi Cofepris. Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dispozitivul a fost conceput în Argentina, după trei ani de cercetări ştiinţifice, teste şi omologări, de către producătorul de echipamente medicale şi estetice Body Health. ROWE este importator unic şi distribuitor exclusiv în România şi Republica Moldova al celor trei echipamente.

*Rezultatele nu sunt garantate. Acestea pot varia în funcţie de persoană

Facebook Comments

One thought on “Medicină estetică: trei echipamente eficiente pentru o piele perfectă”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.