Lola's Box

Doamnelor şi domnişoarelor, toamna aceasta a adus o noutate în universul fondurilor de ten: Maybelline a lansat Superstay 24H Full Coverage, primul său fond de ten cu acoperire ridicată. Iar astăzi este vedeta zilei la Lola’s Advent Calendar.

Fiecare femeie are propriul său ritual de machiere. Şi tot fiecare femeie este în căutarea unui fond de ten perfect pentru nevoile ei. Aşa că, atunci când găseşte produsul perfect, întregul ritual de makeup se schimbă radical. Pur şi simplu, totul se învârte în jurul acelui fond de ten. Machiajul durează mai puţin pentru că te simţi confortabil cu textura, iar aspectul pielii este ceea ce îţi doreşti. Chiar şi celelalte produse de makeup – ruj, mascara şi eyeliner – arată mai bine când baza este una perfectă.

Având parcă un checklist cu toate dorinţele femeilor în materie de fond de ten, Maybelline a creat Superstay 24H Full Coverage, conceput să reziste perfect pe parcursul unei zile. Iar o zi, în acest caz, înseamnă ziua de 24 de ore. Şi, aşa cum promite brandul american, finisajul pielii va fi unul natural, mat. Cu alte cuvinte, sună ca şi cum ar fi fost creat special pentru persoanele cu ten gras.

Aşa cum ştim, acoperirea ridicată nu este potrivită dacă arată ca o peliculă ce acoperă pielea. Pentru a preveni toate acestea, Maybelline s-a asigurat că Superstay 24H Full Coverage este foarte flexibil, uşor şi permite tenului să respire. Dacă ar fi să exprimăm toate acestea altfel, fondul de ten nu numai că se poate purta 24 de ore, dar vei dori să-l porţi.

Produsul are o rezistenţă bună la transfer, nu se strânge în riduri şi linii fine, iar recipientul cu pompiţă asigură o dozare uşoară. Superstay 24H Full Coverage poate rivaliza cu multe fonduri de ten high-end, însă preţul său este mai mult decât prietenos. Îl găsiţi în hypermarketuri, dar şi online. Nuanţe: 005 Light Beige; 010 Ivory; 020 Cameo; 021 Nude; 030 Sand; 032 Golden; 040 Fawn; 048 Sun Beige.

Acum, că ştim cum stă treaba cu fondul de ten de la Maybelline, să trecem la căsuţa a 18-a din Lola’s Advent Calendar. Superstay 24H Full Coverage este nerăbdător să vă fie partener de zi cu zi. Pentru aceasta:

  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului şi tag unei prietene.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 19 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 18-a este Mihaela Grigoraş (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

4 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 19: Maybelline Superstay 24H Full Coverage

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.