Lola's Box

Fie că jucăm rolul de gazde, fie că suntem noi cei care îi vizităm pe alţii, de sărbători alegem să fim altfel, să purtăm o ţinută elegantă, dar fără a fi excesiv ieşită din comun. Mathilde ne propune câteva idei pentru ţinuta de Crăciun, Anul Nou sau alte ocazii speciale.

Mathilde, ţinută festiva, featuredIndiferent de context, ţinutele pe care le alegem trebuie să ne pună în valoare feminitatea şi să ne facă să ne simţim în largul nostru. Pe de altă parte, avem nevoie şi de o notă sofisticată, iar toate acesta calităţi le putem regăsi în ţinutele Mathilde. Fără îndoială, printre rochiile brandului românesc o putem găsi pe cea cu care ne putem impresiona familia la masa de Crăciun. La fel de bine, putem alege o combinaţie care să ne ofere acea notă de glamour pentru petrecerea dintre ani, iar toate privirile, pline de admiraţie, să fie aţintite asupra noastră.

Pentru cele care preferă un stil casual-chic şi mizează pe confortul hainelor alese, recomandarea Mathilde este o ţinută de cocktail cu pantaloni sau o rochie ce combină aspectul stilului office cu cel romantic şi fluid din voal, ţinute ale căror preţ variază în intervalul 250-300 lei.

Eleganţa minimalistă îşi are fanii ei, motiv pentru care designerii Mathilde le vin în întâmpinare cu reinterpretări ale rochițelor tip baby-doll, care în noua colecţie sunt disponibile la preţuri cuprinse între 420 şi 520 de lei. Se poate ca aceste preţuri să vi se pare ceva cam mari, dar cu siguranţă nu veţi trece neobservate.

This slideshow requires JavaScript.

Pentru adeptele stilului sofisticat, care pun preț pe combinații îndrăznețe de materiale, modelele asimetrice din gama de rochii de ocazie Mathilde reprezintă alegerea ideală. De asemenea, pentru un efect spectaculos, poți opta pentru o ținută vaporoasă, cu aer boem, din voal în culori intense. În acest caz, costul unei ţinute poate varia de la 450 la 850 de lei.

Dacă este vreuna dintre ţinute care ţi-a atras atenţia în mod deosebit şi crezi că este alegerea potrivită pentru Crăciun, Anul Nou sau orice alt moment festiv, află că o poţi comanda online pe site-ul www.mathilde.ro. Fii cu grijă pentru că vei intra într-un univers colorat al feminității – predomină nuanţele de roşu, mov prună, zmeuriu, bleu, turcoaz şi verde. Să nu te aud apoi că eu sunt de vină pentru că ai cheltuit prea mult. 🙂

Mathilde, ţinută festivăCroielile asimetrice – un reper al stilului Mathilde – combinate cu cele cambrate, care pun accent pe senzualitatea formelor feminine, reprezintă tot atâtea variante de a te face remarcată. Aerul contemporan este conferit de combinaţiile neaşteptate de materiale, de la brocart, mătase şi catifea până la tricoturi din lână 100%, inuri, ramie, tafta sau tul.

Acum, între noi, fetele… Ce ţinută Mathilde ai alege pentru sărbători?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.