Lola's Box

De-a lungul timpului nu m-am plâns de probleme majore cu tenul, dar în ultima vreme a început să apară o uşoară cuperoză, aşa că mă feresc cât pot de mult de alergeni. Şi – vreau, nu vreau – trebuie să apelez la trucuri pentru a combate această problemă. Mai o cremă, mai o mască…

Moroccan NaturalAstăzi vreau să vă propun o mască de faţă care are darul de a vă scăpa de începutul de cuperoză. Cel puţin la mine a funcţionat. Se obţine din combinarea măştii Pearl Powder cu serum de faţă cu ulei de argan şi extract de trandafir, ambele produse făcând parte din gama Moroccan Natural.

Moroccan NaturalPentru preparare se iau două măsuri din masca Pearl Powder, peste care se adaugă trei-patru picături de serum şi se amestecă bine până la omogenizare. Se aplică pe faţă în strat subţire şi se aşteaptă 20-30 de minute, după care se spală masca cu apă caldă. Rezultatul a fost un ten mai curat şi mai luminos, iar roşeaţa de cuperoză a dispărut, precum şi petele pigmentare.

Moroccan NaturalNu ştiu care dintre cele două ingrediente ale măştii funcţionează mai bine, deoarece Pearl Powder conţine alb de bismut – din cele mai vechi timpuri este recunoscut, printre altele, pentru îndepărtarea petelor pigmentare -, iar serumul conţine, pe lângă faimosul ulei de argan, şi extract de trandafir, apreciat pentru proprietăţile calmante.

Moroccan NaturalNu este prima dată când folosesc produse importate de Longeviv, în oferta cărora puteţi găsi numeroase remedii organice. Să nu uităm de faimosul burete Konjac şi preţiosul ulei de argan.

Moroccan Natural

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Mască pentru faţă contra începutului de cuperoză. Cu Moroccan Natural

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.