Lola's Box

Când vine vorba de saloane de înfrumuseţare pentru epilare definitivă şi rejuvenare cu IPL, primul nume care îmi vine în mine este Nomasvello. Din această toamnă, pentru îngrijirea noastră avem la dispoziţie încă trei locaţii în zone foarte accesibile din Bucureşti.

Succesul reţelei de saloane de înfrumuseţare Nomasvello se bucură de recunoaştere nu doar din partea clienţilor. În martie 2016, Franchise Direct a votat No+Vello ca fiind una dintre cele mai profitabile afaceri în sistem franciză din Europa. Iar acest lucru este confirmat şi de extinderea numărului de locaţii. Astfel, de la începutul acestei toamne, în Bucureşti s-au deschis încă trei saloane de înfrumuseţare, ajungându-se la un total de 28 de centre.

În prima jumătate a anului, Nomasvello România a inaugurat şase saloane noi, la Oradea, Piteşti, Arad, Galaţi, Brăila şi Bucureşti (Promenada Mall). Luna septembrie a adus încă două centre în Capitală, ParkLake şi MegaMall, iar din 15 octombrie vom avea la dispoziţie şi salonul de înfrumuseţare Nomasvello Bucureşti Mall Vitan.

Centru No+Vello, tratamente unisex

Poate vă întrebaţi în ce constă succesul conceptului No+Vello… Ei bine, unul din secrete este preţul fix şi unisex de doar 30 euro per şedinţă, indiferent de zona tratată. Un alt atu este eficienţa ridicată a tratamentelor, care transforma clienţii în promotori ai serviciilor. Iar pentru acest atu pot depune şi eu mărturie, fiind foarte mulţumită atât de rezultate tratamentelor IPL, cât şi de curăţarea profundă ProSkin.

Fidelizare. Continuu, centrele Nomasvello au activă o campanie de loializare a clienţilor, care primesc bani înapoi sub formă de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello. De asemenea, pentru fiecare trei prieteni convinşi să aleagă No+Vello, recompensa este o şedinţă gratuită de epilare definitiva (inghinal, axilă sau faţă). Mai mult, efectuarea unui tratament cu IPL aduce preţuri reduse cu 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin şi LED.

Centru No+Vello, preţuri epilare definitivă

Tehnologii. Serviciile saloanelor se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultimă generaţie, prin specialiştii acreditaţi şi prin protocolul internaţional de lucru, ceea ce asigură rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate locaţiile din reţea asigură epilarea definitivă şi pe piele bronzată în condiţii de maximă siguranţă şi eficienţă, prin tehnologia Sun&SAFE.

Frumuseţea se îngrijeşte! Este sloganul prin care Nomasvello subliniază importanţa îngrijirii personale ca rutină zilnică. Doar aşa se păstrează frumuseţea naturală.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.