Lola's Box

Are peste 20 de ani de carieră, a abordat genuri muzicale dintre cele mai diverse, iar acum ne aduce un nou single – Stay – care, cu siguranţă, va fi omniprezent în playlisturile acestei primăveri. Doamnelor şi domnilor, Maria Radu.

Cunoscută drept una dintre cele mai bune voci feminine din România, cu o carieră bogată ce a început încă de când avea 14 ani, Maria Radu revine în atenţia publicului consumator de muzică bună, cu o nouă piesă ce promite să devină “must-listen” al primăverii. STAY, o piesă ca o declaraţie de dragoste, cu o compoziţie rotundă şi bine îngrijită, cu un sound fresh şi versuri care promit să te obsedeze.

Maria Radu, lansare STAYVideoclipul black & white explorează spaţiile vaste ale unui studio de înregistrări, fiind marcat de o proiecţie grafică dinamică şi de un styling realizat din piese vestimentare cool – 80s Remix (Acne Studios, Alexander Wang, Stefanel, Armani Jeans). STAY propune o nouă abordare a realităţii, marcată de muzică şi text, o nouă faţă pentru Mariei Radu şi, mai mult decât atât, muzică de calitate.

Tatiana Ernuţeanu & Maria Radu
Tatiana Ernuţeanu & Maria Radu

“În mesajul piesei “Stay” se regăseşte oricine. Cu siguranţă, cel puţin o dată, n-am avut curajul să spunem ce simţim, ne-am pus tot felul de bariere numite orgolii, frici, îndoieli… E o «tragere de mânecă», o conştientizare a sentimentelor pe care trebuie să le spui, să le exprimi, curajul de a fi tu însuţi, dar şi conştientizare a faptului că niciodată nu e prea târziu să spui ce simţi“, a declarat artista.

Maria Radu, lansare STAYConceptul ales pentru stylingul Mariei, semnat Emilian Ciobanu, se încadrează în stilul casual cool. Practic, este o reinterpretare a modei străzii berlineze, cu accente grafice de negru şi alb, o serie de piese negre, sweatshirts, cămăşi negre de tenis, jachete din lână, cu volumetrie oversize, simboluri grafice precum inima stilizată sau geometrii pe alb.

Carmen Andrei (Cocor Media)
Carmen Andrei (Cocor Media)

“Ne-am inspirat din moda anilor ’80-’90 şi am conceput împreună o imagine firească, o direcţie clară şi curată, care să o arate pe Maria exact cum este acum: în plină vervă, dispusă să experimenteze cât mai mult, cu o poftă nebună de muzică alternativă şi sunete care să-i potenţeze carisma”, a povestit Emilian.

Maria Radu, lansare STAY - FloriaLa lansarea noului clip, Mariei i-au fost alături prieteni, artişti, influencers şi jurnalişti, dar şi partenerii evenimentului: Acqua Carpatica, Madame Pogany, BDG Import (Cointreau, Martini, Metaxa), Floria.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.