Lola's Box

Când vorbim despre premium pentru îngrijirea tenului şi makeup, un Top 5 ar fi incomplet fără Artistry, brandul Amway. Şi cum fiecare sezon aduce ceva nou în portofoliul de makeup al mărcii, primăvara aceasta vine cu Ideal Radiance Illuminating CC Cream şi Exact Fit Perfecting Concealer.

Produse iluminatoare? Le găseşti în beauty case-ul oricărei femei care vrea să-şi realizeze un machiaj perfect. Acum, Artistry Ideal Radiance se extinde pentru ca portofoliul să includă şi categoria de cosmetice cu cel mai rapid ritm de creştere. Şi pentru că vrem makeup multifuncţional, Amway ne oferă ceva cât am spune… CC.

Pe lângă iluminarea completă, Artistry Ideal Radiance Illuminating CC Cream oferă şi proprietăţi de înfrumuseţare a pielii, oferite de fondul de ten. Formula noii creme iluminatoare CC estompează aspectul zonelor cu o nuanţă neuniformă, liniile fine şi alte imperfecţiuni. În plus, oferă o acoperire diafană spre medie, care rezistă pe parcursul întregii zile. CC Cream de la Artistry are SPF 50, astfel că asigură protecţie solară cu spectru larg, fiind adecvată pentru toate tipurile de ten (gras, uscat şi mixt).

Pe lângă Illuminating CC Cream, colecţia Artistry Ideal Radiance include demachiant iluminator, cremă hidratantă iluminatoare, esenţă pentru luminozitate, corector pentru imperfecţiuni şi cremă intens hidratantă pentru luminozitate. Crema iluminatoare CC este disponibilă în trei nuanţe de luminozitate – preţ 190,32 lei.

Corector cu tehnologie Color Lock

Pentru că uneori tenul nostru mai are şi câte o imperfecţiune, aven nevoie şi de un produs care să le corecteze. Prin urmare, primăvara 2017 aduce încă o noutate de makeup de la Artistry: Exact Fit Perfecting Concealer. Datorită tehnologiei Color Lock, produsul desăvârşeşte aspectul pielii, camuflează imperfecţiunile, oferă luminozitate şi o acoperire de lungă durată. Corectorul păstrează aspectul natural al tenului şi se bucură de rezistenţă pe toată durata zilei.

Dar, de fapt, ce înseamnă tehnologia Color Lock? Formula avansată este flexibilă şi rezistentă la transfer. Indiferent de activitate, de căldura sau umiditatea la care ne expunem tenul, pigmenţii noului corector sunt perfect calibraţi pentru rezistenţă şi confort. Artistry Exact Fit Perfecting Concealer combină perle tahitiene şi prisme optice care filtrează lumina pentru a crea un efect lejer ce estompează imperfecţiunile şi aspectul porilor.

Pe lângă cele cinci nuanţe din portofoliu, Artistry Exact Fit Perfecting Concealer include şi o nuanţă pentru iluminare şi accentuare. Formula nu are miros, este rezistentă la apă, nu conţine uleiuri, poate fi folosită şi pentru pielea sensibilă din jurul ochilor şi nu formează cute. Îl puteţi găsi la preţul de 120,47 lei.

Ce ai prefera în beauty case: Ideal Radiance Illuminating CC Cream sau Exact Fit Perfecting Concealer?

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.