Lola's Box

Pentru această primăvară, când şi machiajul nostru prinde din nou viaţă odată cu natura, colecţia Sephora a pregătit un întreg “arsenal” prin care să ne bucurăm de zilele însorite.

Eşti mereu foarte grăbită? Îţi place să combini stilul cu eficienţa şi nu-ţi permiţi să ratezi machiajul? Atunci înseamnă că eşti persoana potrivită pentru a încerca colecţia Sephora de primăvară. Produsele din această colecţie sunt veritabile instrumente pentru “transformarea expresiei”. Ne aranjăm sprâncenele, le alungim, apoi transformăm privirea.

Tot primăvara înseamnă şi strălucire, radiere, scânteiere, definitorii pentru un ten impecabil, la care se adaugă o culoare discretă în obraji. Catifeaua este preferata oricărei femei, aşa că, pentru buze, avem pregătită o textură catifelată. Pentru baza machiajului, colecţia Sephora apelează la fondul de ten de la Make Up For Ever, iar Too Faced vine cu o paletă parfumată, delicioasă, demenţială datorită aromei de piersici. Aşadar…

Paleta Hello Lovely / spumant de baie / balsam de buze

Au trecut şi Valentine’s Day, şi Dragobete, dar continuăm să ne simţim iubite, adorate, răsfăţate. Pe de altă parte, ai grijă ce faci, pentru că nici nu ştii pe unde se mai ascunde Cupidon. Iar săgeţile lui nu dau greş niciodată. J Iar pentru primăvara noastră roz, colecţia Sephora ne propune:

  • paleta Hello Lovely – nouă farduri de pleoape, cu culori asortate şi uşor de purtat, cu nuanţe care oscilează între mat şi sidefat; esenţialul atunci când vrei un beauty case cât mai mic;
  • spumant de baie – parfum de floare de bumbac, discret şi lejer, cu o formulă delicată cu pielea; nu fiţi egoiste :), împărţiţi baia cu spumă şi cu partenerul;
  • balsam de buze – chiar dacă vremea se încălzeşte, buzele au mereu nevoie de îngrijire; aşa că este potrivit acest balsam roz, fondant şi delicat parfumat.

Eyebrow Editor / Easy Smoky Eye / Cinescope

Când ne machiem, trebuie să avem grijă de sprâncene, să definim genele şi să oferim puţină culoare pleoapelor. Aşa că, pentru a ne uşura misiunea, colecţia Sephora ne face trei propuneri atractive şi spectaculoase:

  • Mascara Cinescope – datorită periei cu dinţişori asemenea unor ţepi, genele sunt mai dese, intensitate extremă, efectul panoramic, iar mascara să nu se strângă pe gene;
  • Eyebrow Editor – un set nomad, gata de călătorie sau pentru a fi strecurat în poşetă; ai la îndemână două nuanţe de fard, o ceară pentru fixare, o pensulă cu două capete şi o pensetă;
  • Easy Smoky Eye – disponibil în şapte nuanţe (Pitch Black, Mystic Brown, Midnight Blue, Marsala Madness, Gleaming Green, Twilight Grey, Gold Explosion), stiloul cu două capete este ideal pentru a obţine imediat o privire smoky; formula cremoasă conferă culoare intensă de la prima aplicare.

Contour & Color / Colorful Duo

De două ori duo – unul pentru buze, unul pentru ochi. Să încep cu cel pentru buze… Un creion de buze şi un ruj îmbinate într-un singur produs, inspirat din tendinţele controuringului – un capăt redefineşte conturul buzelor, celălalt coloreză buzele şi le oferă volum. În plus, formula este mătăsoasă, pe placul tuturor. Trecând la ochi… Mat sau perlat? Greu să iei decizia pe moment, motiv pentru care avem Colorful, care dispune de un fard mat şi unul strălucitor, aşa cum este #12 Queen of Hearts.

Sun Disk, ediţie limitată

Parcă te-ai săturat de ten palid, nu? Pentru că vrem o mină sănătoasă cât mai des, ca şi cum am fi fost sărutate de soare, colecţia Sephora aduce o nouă pudră bronzantă concentrată. Elegant şi cu parfum delicat, discul de pudră vine cu trei nuanţe, mate şi strălucitoare, concentrate într-o formulă care ne poartă spre reverie.

Make Up For Ever Water Blend

Hidratant, waterproof şi rezistent, fondul de ten Water Blend este creaţia lui Dany Sanz, artistic designer & director MUFE, şi este apreciat pretutindeni în lume de modele, dansatori şi artişti. De ce? Pentru că se menţine la fel de bine ca în primele momente de după aplicare. Şi, în premieră la Make Up For Ever, nu trebuie să alegi un fond de ten waterproof sau unul rezistent (hainele îţi vor fi recunoscătoare) – le ai pe amândouă în Water Blend. În plus, este de trei ori mai hidratant decât Ultra HD – secretul stă în textura ultrauşoară – şi are jumătate din cantitatea de pigmenţi faţă de Mat Velvet – micropigmenţii oferă o finisare satinată pentru iluzia de piele naturală.

Too Faced Sweet Peach

În această primăvară, Too Faced intră în zodia… piersicii. Motiv pentru care lansează o întreagă gamă makeup bazată pe extract de piersică, iar perla coroanei este paleta Sweet Peach. 18 culori parfumate pentru o infinitate de lookuri care pot fi şi vintage, dar şi moderne. Tonurile neutre, care au fost revizuite, sunt combinate cu nuanţe noi fresh – roz piersică, coral, bronz şi puţin violet – ce pot fi purtate tot anul. Fardurile au tonuri bogate şi sunt ultrapigmentate, iar rezultatul este cu adevărat autentic. Asemenea tuturor paletelor Too Faced, şi Sweet peach include un tutorial cu trei lookuri uşor de realizat pe baza culorilor incluse – şi funcţionează, credeţi-mă. 🙂

Când vezi cum arată colecţia Sephora de makeup, nu-ţi doreşti ca primăvara să vină mai repede?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Makeup cu parfum de primăvară în colecţia Sephora

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.