Lola's Box

Imaginea, aceea cea care contează foarte mult în special în showbiz, nu ar fi posibilă fără toţi acei artişti în make-up, hair-styling sau nail-art. Dar cine sunt ei? Îi poţi descoperi cu ocazia CREATIVE ART SHOW, un eveniment haute-couture care sărbătoreşte industria de beauty şi artiştii ei şi care are loc pe 17 aprilie.

Zece echipe, formate din artişti în hair-styling, make-up şi nail-art, îşi vor dovedi creativitatea şi calităţile pentru care au devenit cunoscuţi şi recunoscuţi. Evenimentul va fi precedat de trei masterclass-uri de perfecţionare: make-up (susţinut de Iuliana Sandu, 12-17 aprilie), hair (Sergiu Bacioi, 14-17 aprilie) şi nails (Aneta Jechiu, 15-17 aprilie).

CREATIVE ART SHOWSpectacolul formelor, al culorii şi al texturilor va avea loc la Bucureşti, în Bamboo Ballroom, iar showul va însemna treceri de la avangardism la pop culture, de la futurism la punk rock. Pentru cine este pasionat de make-up, hair-styling şi nail-art, evenimentul nu trebuie ratat pentru a descoperi noile talente ale industriei beauty, dar şi sursele lor de inspiraţie. Organizatorii au pregătit o încheiere fastuoasă cu un show live marca Delia, dar şi alte surprize pe care ni le vor dezvălui pe 17 aprilie.

Intrarea costă 100 de lei, iar cardul de acces include şi un abonament pentru un an la oricare dintre publicaţiile Make-Up Magazine, HairStyle Magazine şi Nails Aesthetics.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.