Lola's Box

Întotdeauna, dar întotdeauna, împlinirea a 18 ani este un motiv de bucurie şi de mare petrecere. Aşa că, la 18 ani de la lansarea pe piaţă, La Mama dă mare petrecere de majorat. Şi cum altfel dacă nu cu cele mai delicioase preparate româneşti pentru care restaurantele sale sunt celebre.

27 februarie este data care va reprezenta mereu motiv de bucurie şi sărbătoare pentru “La Mama”. Înainte ca iarna anului 1999 să-şi ia adio de la noi, primul restaurant  îşi deschide porţile pentru clienţi. “Am plecat de la o idee şi de la o dorinţă. Doream să mănânc bine, în oraş, cu prietenii mei şi să mă satur. Munceam toată ziua, negăsind timp de a mai merge acasă, sătul de aceleaşi veşnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile când mă aştepta mâncarea aburindă pe masă, caldă şi gustoasă. Cu foarte bun în ea. În visele mele mâncam la mama”, sunt cuvintele lui Cătălin Mahu, proprietarul afacerii.

Şi, dacă suntem corecţi cu noi înşine, nicăieri nu este mai bună mâncarea ca la mama acasă. Şi nu numai pentru că “foamea este cel mai bun bucătar”. 🙂 La mama – sau La Mama – poţi mânca mai mult şi nu se supără nimeni. Sau poţi mânca mai puţin, poţi chiar să laşi în farfurie, şi iarăşi nu se supără nimeni. Şi anii trec, se adună, tu eşti mereu răsfăţat(ă), până când se fac 18 ani. Uneori chiar şi după majorat.

Pentru 27 februarie, când împlineşte 18 ani, La Mama pregăteşte bucate delicioase, chiar şi tort. Se lasă cu petrecere “La Mama Sweet 18” pentru a sărbători majoratul. Iar bucatele nu pot fi decât dintr-o bucătărie cu gustul celei “de acasă”, o bucătărie românească şi internaţională, dar citadină, urbană, reinterpretată.

Şi pentru că nu pot să mă bucur doar eu de acest moment, împreună cu La Mama am pus la cale şi un concurs. Iar cel căruia îi va surâde norocul se alege cu un dublu premiu: va fi invitat, alături de mine, la petrecerea aniversară din 27 februarie şi câştigă şi un voucher de 100 de lei, pentru o cină în doi, valabil în luna martie. Pentru înscrierea în concurs, regulile sunt:

  • Să fiţi fani Lola’s Box şi La Mama;
  • Share public al articolului de pe blog;
  • Lăsaţi un comentariu cu linkul de share public.

Concursul începe astăzi, 13 februarie, şi se încheie pe 20 februarie, la ora 24.00. Câştigătorul va fi desemnat în decurs de 24-48 de ore. Succes!

DE REŢINUT: Evenimentul are loc în Bucureşti, în seara zilei de 27 februarie, iar voucherul se poate folosi pe toată durata lunii martie, în locaţiile La Mama.

LATER EDIT: După validarea înscrierilor, numărul desemnat câştigător de random.org a fost numărul 5 (rezultatul tragerii la sorţi îl puteţi vedea aici). Felicitări! Aştept un mesaj privat din partea câştigătoarei pentru a stabili detaliile întâlnirii.

Facebook Comments

Related Posts

13 thoughts on “Majorat cu arome delicioase ca «La Mama» acasă + CONCURS

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.