Lola's Box

Rochia neagra este acea piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. O spun şi voi susţine mereu această idee. Iar dacă mai aveam nevoie de vreo confirmare, aceasta mi-a fost oferită, cât se poate de elegant, de rochia Giorgal pe care am purtat-o.

De curând am fost invitată la două evenimente. Amândouă în aceeaşi seară, doar că în locaţii complet diferite. Cu ce m-aş fi putut îmbrăca pentru a nu da greş, pentru a mă simţi confortabil, dar şi să fiu elegantă? Nu mi-a fost prea greu să aleg, pentru că dintotdeauna am adorat rochiile negre, simple. “Little black dress” este atemporală, nu se demodează niciodată şi, cu puţină fantezie din partea designerului, este potrivită pentru orice siluetă.

Rochia Giorgal

De pe umeraşul din dressing, îmi făcea cu ochiul ea, rochia Giorgal. “Pick me, pick me, I’m the one!” Am tot plimbat umeraşele, dar făceam ce făceam şi mă întorceam din nou la cel pe care era ea. Ba mai mult, de două ori a şi alunecat de pe umeraş. Era clar, se dorea purtată, voia să-mi fie parteneră la serata de la reşedinţa Ambasadorului Italiei. “Este perfectă. Este elegantă. Arăţi impecabil” erau cuvintele care îmi răsunau în urechi în timp ce o probam.

Rochia Giorgal

Şi flerul nu m-a înşelat nici de această dată. Rochia Giorgal, realizată din vâscoză, venea ca turnată pe mine. Şi eu eram impresionată de cât de bine îmi venea. Iar acest lucru mi-a reconfirmat încrederea în Giorgal ca brand.

Rochia Giorgal

Am asortat rochia cu sandale cu toc înalt, în nuanţă nude. Era prima dată când le purtam – mai trebui să vă spun că am profitat de o promoţie pentru a le cumpăra? 🙂 -, dar au fost foarte comode. Iar ţinuta a fost completată de o poşetă nude, foarte şic. Dar ce mai contau aceste detalii, când eu mă simţeam atât de bine în rochia Giorgal… Ca să nu mai vorbesc de complimentele primite.

Rochia Giorgal

La finalul serii, după ce a strălucit şi pe covorul roşu de la petrecerea OK! Magazine, am aşezat-o din nou pe umeraş. Am lăsat-o să respire aerul curat al unei nopţi de octombrie, nu înainte de a-i promite că o voi mai scoate în lumea. Să avem din nou seara noastră.

Rochia Giorgal

Noi9.ro ne propune un stil impecabil la birou

Pentru cine are un job care presupune o imagine impecabilă, magazinul online Noi9.ro propune o împrospătare a garderobei office. Pentru aceasta, în prim-plan sunt piesele care definesc silueta, emană feminitate şi eleganță absolută. Toate piesele sunt exclusiv de la branduri şi producători din România, printre aceştia îmbrăcăminte Giorgal, Zada Boutique şi Alexandra Ghiorghie, încălţăminte Verogia, genţi Gianni Conti şi Verogia şi accesorii Yannia, Katelier sau Erika.

Noi9.ro, stil 1

Materialul predominant pentru acest sezon este tricotul. Acest tip de textură este un “chic-alert” al toamnei, când sunt necesare piese din ţesături pline, care să fie delicate cu pielea. Şi pentru că ţinutele office nu înseamnă doar culori sobre, te vei întâlni cu nuanţe puternice, pline de personalitate şi vitalitate: albastru cobalt, kaki, burgundy, îmbinări de gri, verde închis şi clasicele non-culori alb şi negru. Croiala tip creion predomină şi denotă o senzualitate aparte, conturând perfect orice siluetă. Printre piesele office de la Giorgal se află şi clasica fustă conică, un articol de îmbrăcăminte care rămâne în tendinţe şi care emană graţie şi o sobrietate intrigantă.

Noi9.ro, stil 2

Genţile din piele, de la Gianni Conti și Verogia, au design actual şi pot fi integrate cu succes în ţinutele office. Şi cum nici o ţinută nu este completă fără pantofi, aceştia pot fi stiletto, oxford sau mocasini Verogia. Cât despre accesorii, cele realizate de Yannia, Katelier sau Erika sunt un accent preţios adus ţinutei.

Noi9.ro, stil 3

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.