Lola's Box

Una dintre problemele care ne deranjează, ca femei, este creşterea rădăcinilor. Deseori, între două vopsiri, diferenţa de culoare se vede, aşa că L’Oreal Paris a creat un produs care să ne scutească de griji: Magic Retouch.

Nu o dată v-am spus că L’Oreal Paris este brandul meu de suflet, fiind cel alături de care am făcut primii paşi în lumea beauty. Mai mult, dintotdeauna, între părul meu şi vopseaua L’Oreal Paris a fost o dragoste nebunească. E drept, uneori întreruptă forţat de pasiunea mea de a încerca lucruri noi. Dar fac ce fac şi revin la brandul francez. De ceva vreme folosesc Excellence Creme, nuanţa Natural Ash Blonde. Şi, fiind una deschisă, rădăcinile contrastează după ceva timp.

Dar, oricât de bună ar fi vopseaua, cu ingrediente care ne protejează părul, noi, femeile, ne dorim ca pauza dintre vopsiri să fie cât mai lungă. Dorind să ne respecte această doleanţă, L’Oreal Paris a creat un produs magic, pe care îl putem purta cu noi în poşetă, cu ajutorul căruia rădăcinile să-şi recapete culoare. Cu alte cuvinte, un retuş magic. Şi chiar aşa îi spune: Magic Retouch.

Primul spray instant pentru camuflarea rădăcinilor crescute între colorări poate fi folosit şi împotriva firelor albe – da, de la o vârstă te confrunţi şi cu aşa ceva. Datorită aplicatorului, difuzia sprayului se face cu precizie, astfel că se obţine un rezultat uniform graţie pigmenţilor puternici. Şi vei vedea că părul tău nu va fi încărcat pentru că formula Magic Retouch este una lejeră.

Cum alegem nuanţa Magic Retouch

Produsele de colorare – cele cărora deseori le spuneam vopsea – sunt codificate în funcţie de bază (prima cifră) şi reflexe (principal – a doua cifră; eventual, secundar – a treia cifră). În cazul meu, nuanţa de bază este 8, astfel că am folosit Magic Retouch Blond. În funcţie de nuanţa de bază, specialiştii L’Oreal Paris recomandă următoarele combinaţii:

  • 1 (negru), 2 (brun) – negru;
  • 3 (şaten închis), 4 (şaten mediu) – şaten;
  • 5 (şaten deschis), 6 (blond închis) – şaten deschis;
  • 7 (blond mediu), 8 (blond deschis) – blond;
  • 9 (blond foarte deschis) – blond deschis.

Ca modalitate de aplicare, se pulverizează de la 15 cm, continuu sau cu aplicări scurte şi precise. Ulterior se periază pentru uniformizare şi se aşteaptă câteva secunde pentru a adera pe firul de păr. Simplu, nu? 🙂

Când folosesc produse de îngrijire a părului sau a pielii, îmi place să merg pe un singur brand, Sunt conştientă că rezultatele sunt mult mai bune în acest caz. Aşa că tandemul Excellence Creme – Magic Retouch este ideal pentru părul meu.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.