Lola's Box

Couvrance, eveniment lansarePentru cele care au tenul sensibil, machiajul nu mai este acum o problemă. Laboratoarele Dermatologice Avène – specializate în îngrijirea pielii sensibile – au lansat gama de produse dermatocosmetice Couvrance, care poate fi folosită pentru make-up şi de persoanele care se confruntă cu probleme medicale sau de sensibilitate.

Fiecare dintre noi avem imperfecţiuni uşoare, moderate sau severe la nivelul tenului, ne plângem de sensibilitate a ochilor sau purtăm lentile de contact. Pentru toţi aceştia, machiajul medical este soluţia optimă pentru a putea purta make-up, iar Couvrance este liderul acestui domeniu. Sigure şi adecvate pentru orice tip de ten, noile produse ale brandului francez sunt recomandate de chirurgi plasticieni, dermatologi, alergologi şi farmacişti de pe toate continentele. Aceasta şi datorită toleranţei maxime pe care o oferă pielii sensibile şi hipersensibile.

This slideshow requires JavaScript.

Stresul, poluarea sau anumite afecţiuni sunt cauzele principale ale unui ten cu imperfecţiuni, iar gama Couvrance oferă acum o soluţie perfectă pentru fiecare tip de problemă. Formulele de machiaj adaptate tenului sensibil sunt fără parfum, fără conservanţi şi au efect hipoalergenic şi non-comedogen.

Care sunt minunile pe care ni le oferă gama Avène Couvrance? Cu ajutorul acestor produse putem corecta orice tip de imperfecţiune, indiferent de coloraţie (predominant roşiatică sau vineţie) sau structură (cicatrici, semne de naştere, vergeturi, vitiligo, tatuaje). Printre cele mai frecvente imperfecţiuni de nuanţă care pot fi acoperite se numără:

  • înroşirea difuză (eritroză, cuperoză, rozacee, vase de sânge vizibile);
  • erupţiile localizate (acnee, coşuri);
  • înroşiri postoperatorii (laser sau dermabraziune);
  • imperfecţiunile vineţii (cearcăne, vânătăi, echimoze, chirurgie postcosmetică sau reparatorie, vene vizibile, vene varicoase).

This slideshow requires JavaScript.

Produsele Avène Couvrance acoperă principalele trei nevoi ale rutinei de frumuseţe:

Neutralizarea petelor pielii (pentru imperfecţiuni severe)

Stick corector Avène Couvrance (3 g) – are un grad mare de acoperire (32% pigmenţi), este uşor de aplicat, are o textură bogată şi este rezistent la apă, transpiraţie şi transfer. Disponibil în două nuanţe: verde (pentru acoperirea localizată a petelor roşiatice) sau galbenă (pentru petele albăstrui), cu SPF 20.

Couvrance, stick corectorCorectarea şi uniformizarea tenului

Fond de ten compact Avène Couvrance (pentru imperfecţiuni severe – 9,5 g) – are un grad ridicat de acoperire (45% pigmenţi), oferind în acelaşi timp un aspect natural pielii, şi dispune în formule adaptate fie tenului uscat sensibil (textură bogată), fie tenului normal-mixt sensibil (textură pulbere, Oil-Free). Pentru fiecare tip, fondul de ten compact este disponibil în câte trei nuanţe. Formulă pentru tenul sensibil, rezistentă la apă şi transfer, cu SPF 30.

Couvrance, fond de ten compactFond de ten fluid Avène Couvrance (pentru imperfecţiuni moderate şi uşoare – 30 ml) – are un grad moderat de acoperire (15% pigmenţi) şi o textură fluidă, dar fără ulei. Este disponibil în trei nuanţe, pentru toate tipurile de piele sensibilă, cu o formulă rezistentă la apă şi transfer, cu SPF 15.

Couvrance, fond de ten fluidFixarea şi finalizarea machiajului

Pudră mozaic Avène Couvrance (9 g) – matifiază şi fixează machiajul, oferind luminozitate tenului sensibil. Disponibilă în două formule cu texturi diferite: pudră mozaic translucidă, pentru pielea deschisă la culoare, sau pudră bronzantă, pentru tenul închis, având un efect de blush.

Couvrance, pudră mozaic translucidăMascara cu toleranţă ridicată pentru ochi sensibili (7 ml) – recomandată persoanelor care se confruntă cu probleme medicale precum intoleranţă a ochilor, tulburări ciliare, postproceduri operatorii, celor cu ochi sensibili şi purtătoarelor de lentile de contact sau oricui îşi doreşte un produs sigur pentru ochi.

Couvrance, mascaraCum vi se par produsele din noua gamă Avène Couvrance?

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Machiaj cu dermatocosmetice? Da, cu Couvrance

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.