Lola's Box

Când vine vorba de MAC Cosmetics, trebuie să recunosc că nu-mi trebuie prea mult pentru a fi impresionată. Şi nu este greu – sunt sigură că nici vouă nu vă va fi – atunci când veţi descoperi noua colecţie Holiday Enchanted Eve.

Decembrie, mai mult decât orice altă perioadă a anului, este o lună în care fiecare seară este plină de magie. Petrecerile sunt numeroase, indiferent că vorbim de aniversări, onomastici, petreceri de companie sau, ca o cireaşă de pe tort, Crăciunul şi Revelionul. Aşa că avem nevoie de idei de make-up prin care să fim strălucitoare, spectaculoase, să spunem “nu” anonimatului.

Ştiţi povestea cu Eva care şi-a folosit farmecele pentru a-l face pe Adam să cadă în păcat? Cam aşa este şi povestea noii colecţii Enchanted Eve. Prin culorile pe care le oferă, paletele MAC Lip & Eye ne ajută să facem senzaţie, să fim fermecătoare. Fiecare trusă conţine şase farduri de ochi şi trei rujuri – ochii vor fi răsfăţaţi în culori nude, navy intens sau mov radiant, în timp ce tonurile vibrante de roşu clasic, corai şi roz vor face o impresie de neuitat.

MAC Enchanted Eve, Face Palette Cool & Warm, 265 leiMAC Enchanted Eve Face Palette, 265 lei

Un look impecabil face întotdeauna senzaţie, aşa că mizează pe nuanţele din trusele pentru faţă MAC Enchanted Eve pentru o atitudine fermecătoare de sărbători. Trusa Enchanted Eve pentru faţă, în cele două variante de tonuri reci sau calde, conţine trei farduri de ochi, un fard de obraz cremos şi unul pudră, plus două rujuri.

MAC Enchanted Eve Eye Bag, 284 lei / MAC Enchanted Eve Lip Bag, 235 lei 

Pentru o noapte cu posibilităţi infinite, nici un rendez-vous nu este complet fără seturile unice pentru ochi şi buze ce vin ambalate in plicuri negre, elegante. MAC Enchanted Eve Lip Bag conţine nuanţe chic de ruj, gloss şi creion de buze în trei palete de culori clasice: roz, nude şi roşu. MAC Enchanted Eve Eye oferă opţiuni nelimitate pentru conturul ochilor în stil smokey cu ajutorul Pro Longwear Paint Pot, mascara Haute & Naughty şi Fluidline în culori intense de maro, neutru şi negru.

MAC Enchanted Eve, Brush Kit Basic & Essential & Mineralize, 283 leiMAC Enchanted Eve Brush Kit, 283 lei

Dacă eşti pasionată de make-up şi îţi place să realizezi lookuri care mai de care mai îndrăzneţe, atunci trebuie să-ţi completezi colecţia de pensule cu unul din seturile MAC Enchanted Eve. În funcţie de stare ta de spirit, seturile Basic, Essential şi Mineralize îţi oferă opţiuni nelimitate. Imaginaţia ta este singura limită impusă. J Pensulele au detalii metalice încântătoare şi vin ambalate într-un clutch negru, elegant.

MAC Enchanted Eve, Eyeshadow X6 Compact Mauve & Navy & Warm, 235 leiMAC Enchanted Eve Eyeshadow X6 Compact, 235 lei

Pentru că nu ştii unde te vor purta condurii de prinţesă pe parcursul nopţii, o paletă compactă cu şase farduri de ochi este mereu binevenită. Unde mai pui că acoperă toate nuanţele, indiferent de culoarea tenului. Un machiaj “smoky eyes” în nuanţe nude calde, navy profund sau mov uşor, dar radiant.

MAC Enchanted Eve, Lipstick X3 Compact Coral & Pink, 235 leiMAC Enchanted Eve Lipstick X3 Compact, 235 lei

Noile rujuri compacte de la MAC oferă o multitudine de tonalităţi – cele trei culori ale fiecărei palete vor da naştere, singure sau în combinaţii, unor nuanţe care sunt orice altceva dar nu discrete. Roşu clasic se întâlneşte cu coral veritabil, iar rozul vibrant va însufleţi un spectacol de neuitat.

MAC Enchanted Eve, Lip & Eye Bag Copper & Pink, 314 leiMAC Enchanted Eve, Lip & Eye Bag, 314 lei

Posibilităţi nelimitate. Cam aşa s-ar putea descrie Enchanted Eve Lip & Eye, seturi coordonate pentru ochi şi buze, însoţite un mic clutch elegant:

MAC Enchanted Eve Lip & Eye Bag Copper: CopperLuxe Eye Shadow (veluxe pearl), Photogravure Technakohl (soft black with brown undertone), The Right Note Lipstick (light honey nude cremesheen), Rocket To The Moon Lipglass (light pinky nude);

MAC Enchanted Eve Lip & Eye Bag Pink: Veluxe Pearlfusion Shadow (velvety pink), Graphblack Technakohl Liner (rich graphic black), Poised and Polished Lipstick (cool mid-tone pink lustre), Life Fantastic Lipglass (mid-tone mauvey pink).

MAC VIVA GLAM – cadouri caritabile

MAC Enchanted Eve Viva Glam, 178 leiMiley Cyrus, imaginea campaniei Viva Glam, face senzaţie cu două produse emblematice, care vin într-un set exclusivist: un ruj roz, super sexy, şi un gloss perlat, în culoare asortată cu rujul. Colecţia de sărbători conţine şi trei dintre cele mai cunoscute nuanţe de ruj din linia Viva Glam într-o trusa elegantă, perfectă pentru un cadou cu poveste. Suma plătită pentru orice gloss sau ruj VIVA GLAM este donată integral către MAC AIDS FUND, fondul umanitar care contribuie la creşterea calităţii vieţii persoanelor afectate de HIV/SIDA.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.