Lola's Box

Uraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! După lupte seculare, care au durat mai bine de 10 zile (cum spunea nenea Iancu), am primit Lulu Box. Cutia trebuia să fie trimisă pe 15 ale lunii. De atunci am dat 10 telefoane pentru a afla ce se întâmplă. Ei pot susţine că mi-au trimis cutia înainte de 15, asta dacă luăm în considerare calendarul pe stil vechi.

Acum trebuie să îmi fac şi Mea Culpa – într-un fel -, pentru că, deşi citisem pe Blogul Alexiei, am dat dovadă de naivitate şi am făcut comanda la mult râvnitul LULUBOX, pe data de 28 august. Am stat liniştită, aşteptând cu sufletul la gură să-mi trimită înştiinţarea că minunăţia de cutiuţă a plecat spre mine. Pe 10 septembrie se anunţă cu surle şi trâmbiţe, pe pagina lor de Facebook, că din 15 septembrie încep livrările. Şi de aici începe calvarul…

Bineînţeles că nu s-a livrat nici-o cutie pe 15. Luni, 17 septembrie, bag un telefon să întreb ce s-a întâmplat de nu a venit cutia, m-au întrebat numele şi au spus ca azi (17 septembrie) se pune la curier cutiuţa mea .OK! Vine şi ziua de marţi. Aştept, şi aştept, şi aştept, sun la Fan Courier, “of course” că nu era nici un fel de colet pe numele meu şi mi-au spus că Tuio Social Media a trimis luna aceasta un singur colet. Iarăşi sunăm la Lulu, ne spun că au ceva probleme, dar am cutia cel târziu vineri. Miercuri, 19 septembrie, trimit un voucher de reducere la Sephora – apropos, clientul lor -, care era valabil până la – eeeeeee, v-am stârnit curiozitatea? – 15 septembrie. Beton! Le-am atras atenţia şi au trimis altul, valabil până pe 30.09.

Ha, ha, ha, ha, iată vineri a venit , lulubox nu a sosit! Vorba cântecelului de când eram noi mici (omu’ negru). Iarăşi dăm telefon, ne spun că azi au trimis cutia şi chiar mâine (sâmbătă) e probabil să o primim.

Sâmbătă, programul obişnuit: telefon la curier (femeia de la call center deja mă credea “dusă”), nimic pe numele meu, TUIO SOCIAL MEDIA nu a trimis nici un fel de colet. Firesc, m-am înfuriat. Normal, la telefon nu mai răspundea nimeni, că doar e sâmbătă – degeaba au social media în denumire, ei nu ştiu că e domeniu în care nici în week-end nu-ţi închizi telefonul. Dă-i şi caută pe net ceva despre firmă, l-am găsit pe LinkedIn pe “domnu’ director” al companiei – ce bune sunt reţelele de socializare când cauţi pe cineva 🙂 – şi numărul de telefon.

Se spune că nu-i frumos să deranjezi pe cineva în week-end, dar pentru mine era o urgenţă: vroiam ceva ce plătisem în avans – ăăă, ştiţi voi unde se mai plăteşte înainte :). L-am sunat, dar, surpriză, nu a răspuns – alo, domnu’, eşti şef de companie social media, dacă te suna vreun client? Poate a făcut bine că nu a răspuns, pentru că eram destul de furioasă şi nu mă oprea nimic. Aşa că i-am trimis mail, în termeni civilizaţi, dar nici până azi, 26 septembrie, nu a răspuns, deşi am lăsat şi telefon şi două adrese de e-mail pentru contact. Probabil a aprofundat scena din Shrek 2, când simpaticul căpcăun şi Fiona vin în vizită la părinţii ei, moment în care regele – a.k.a. tatăl Fionei – spune “să ne prefacem că nu suntem acasă”.

Luni, 24 septembrie: telefon lulubox, domnişoara ţine să mă convingă că au trimis cutia şi îmi promite că în maximum 1 (una bucată) oră trimite numărul de AWB. Că a trecut o oră e una, dar şi acum mai aştept numărul acela 🙂 Aşa că am sunat din nou. Vai, ce să vezi? S-au încurcat listuţele şi au trimis de la coada listei în loc de la început. “Mâine vine sigur”, încearcă ea să mă “dopeze” moral, dar răspunsul meu îi retează curajul: “S-o vedem şi p-asta, deşi eu de mult nu mai cred în minuni”.

Marţi, 25 septembrie, orarul by default: sun la lulubox. “Acum vine curierul şi vă trimit comanda”… Şi într-adevăr A VENIT. Nu mai aveam nici un chef, aşa că soţul a avut misiunea de a prelua coletul de la curier. Nici nu ia bine pachetul, că-l văd cum se uită la ora la care sunasem. “Mai repede de atât nici nu se putea să-l primeşti. Ţi l-au trimis cu «Loco 2H».” Tot el a şi deschis coletul şi m-a întrebat senin: “Pentru ASTA te-ai enervat atât? Mai bine îmi dădeai mie banii şi te enervam gratis :). Bonus îţi cumpăram ceva”.

Mă uit şi eu în cutie (deja ştiam ce conţine), când colo surprizăăăăăăăăăăăăă! Cele 6 (şase) “produse-surpriză” de pe comandă erau 5 (CINCI). Probabil, surpriza numărul 6 era faptul că a ajuns cutia la destinatar.

PS: Nu am fost şi nu voi fi niciodată absurdă să nu înţeleg că se mai pot întâmpla şi evenimente neplăcute, că se poate ca unii furnizori să nu fie serioşi şi să-ţi dea activitatea peste cap. Dar nu mi-a plăcut şi nu voi accepta niciodată să fiu dusă cu zăhărelu’. Decât să fi fost plimbată atâtea zile, să aud mereu “trimitem mâine”, mai bine mi se spunea din start că a intervenit ceva şi termenul de expediere a fost prelungit. În plus, mi-ar fi plăcut să văd că mesajele mele şi ale celorlalte fete nu sunt trimise în van, că cineva le citeşte şi răspunde la ele, chiar dacă nu ne convenea ce am fi auzit. În SOCIAL MEDIA e mai frustrant să fii ignorat decât să primeşti un răspuns negativ. Asta aşa, ca lecţie gratuită, poate cineva ţine minte şi aplică pe viitor.

Pe viitor ştiu un lucru: decât să dau banii pe “cutiuţa lulu”, mai bine îi dau unui copil neajutorat. Şi, sincer, vă recomand să faceţi acelaşi lucru. Think twice!

Facebook Comments

Related Posts

6 thoughts on “Lulu Box a perfecţionat «strategia King Harald»

 1. :)))) Ce am mai ras la postarea ta! Eu una te inteleg perfect cand ai ales sa-ti versi “naduful” pe blog.Si eu am procedat la fel!Nu am avut probleme in cazul livrarii cutiei,eu am fost profund nemultumita de continut!
  Dar,cum am mai spus,ne va lua muuult timp pana vom intra si noi in randul lumii.
  Hai, nu mai fi suparata si asta sa ne fie invatatura de minte! :)))
  te pup draga mea!

 2. La inceput eram plina de nervi! Acum o consider o gluma!
  Dar totusi pe banii nostrii sa nu ne trateze cu “hai sa ne prefacem ca nu suntem acasa” 🙂

  1. Un secret bine pastrat! :)))))))))))
   Niste “chestii” in miniatura, o mostra de parfum oriflame, si tot asa niste lucruri cheap, nici nu mai tin minte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.