Lola's Box

Trecerea timpului este poate cel mai mare duşman al tenului nostru. Iar primul semn de îmbătrânire este pierderea volumului feţei. Pentru a ne oferi un ajutor în această bătălie, L’Oreal Paris a lansat Revitalift Filler [HA], gama cu cea mai mare concentraţie de acid hialuronic de la brandul francez.

Pentru a-ţi pierde volumul feţei nu trebuie să ajungi la o vârstă foarte înaintată. Este un proces firesc, cauzat de trecerea timpului, dar care apare încă de pe la 30 de ani. Ridurile – primele semne ale îmbătrânirii – şi lipsa fermităţii – pe fondul scăderii secreţiei de colagen – sunt doar două dintre semnele de avarie. Însă, pierderea volumului rămâne cea mai mare obsesie a noastră, iar cauzele sunt dintre cele mai diverse: structura oaselor, elasticitatea muşchilor faciali, ţesutul adipos, nutriţia, hormonii, stresul, factorii externi.

L'Oreal Paris Revitalift Filler, cremă revolumizatoare

Pentru că procesul natural de îmbătrânire a pielii este cauzat de scăderea conţinutului de acid hialuronic din ţesut, cea mai simplă metodă de combatere este injectarea de acid hialuronic. Dar fiecare dintre noi avem tendinţa de a spune “auch” la gândul unor injecţii în faţă. Cum ar fi să ai la dispoziţie o gamă de îngrijire a tenului? Ei bine, acum o avem: Revitalift Filler [HA] este inspirată din injecţiile dermatologice şi reprezintă cea mai nouă invenţie antirid.

Inspirată de injecţiile cu acid hialuronic, Revitalift Filler [HA] este prima cremă care redă volumul feţei, reface fermitatea obrajilor, umple ridurile şi reconstruieşte elasticitatea tenului. În plus, este produsul L’Oreal Paris cu cea mai mare concentraţie de acid hialuronic şi face parte din aşa-numita ştiinţă a cosmeticelor “filler”.

L'Oreal Paris Revitalift Filler, cremă revolumizatoare

Practic, avem de-a face cu o combinaţie de acid hialuronic şi fibroxyl. În cazul primului, este o tehnologie ultraconcentrată, acidul hialuronic fiind micrometric şi obţinut din biotehnologie. Mărimea acestuia este de 40-100 de ori mai mică decât media, ceea ce permite penetrarea în celulele vii ale epidermei. Efectele sunt:

  • la nivelul epidermei, avem revolumizare instantanee şi efect revigorant, de bombare, precum şi o stimulare a sintezei acidului hialuronic;
  • în dermă, pe lângă sinteza acidului hialuronic, avem şi o stimulare a sintezei şi a retenţiei în organism a colagenului.

Fibroxylul este una din cele mai recente descoperiri în lupta pentru păstrarea fermităţii pielii. Se găseşte în extractul polizaharidic din seminţele de secară şi are rolul de a stimula întinderea fibroblastelor.

L'Oreal Paris Revitalift Filler, serum concentrat

În gama Revitalift Filler [HA] avem la dispoziţie două creme revolumizatoarte, de zi şi de noapte, dar şi un serum concentrat. Cel din urmă are o concentraţie de acid hialuronic de 10 ori mai mare faţă de serumurile clasice L’Oreal Paris. În plus, dacă serumul este asociat cu crema (de zi sau de noapte), eficacitatea bombării este dublă.

Ştiţi cum este să trăieşti zi de zi un vis frumos? Cam aşa este cu noua gamă de îngrijire a tenului: volumul este refăcut, faţa redevine armonioasă, iar pomeţii, obrajii şi volumul conturului feţei recâştigă un aspect tânăr.

credit foto: Fashion Doctor

L'Oreal Paris Revitalift Filler, serum concentrat

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.