Lola's Box

Despre nici un machiaj nu ai spune că este încheiat până nu aplici şi rimel pe gene. Iar orice femeie îşi doreşte ca genele ei să aibă volum, mult volum, care să dea impresia unor ochi mari, foarte expresivi. Aşa că specialiştii L’Oréal Paris au creat Miss Manga, un rimel ce pare ieşit din poşeta unei păpuşi Kawaii.

L'Oréal Paris Miss MangaCultura Manga, cea care a influenţat crearea acestui rimel Miss Manga, provine din Extremul Orient, acolo unde benzile desenate sunt foarte populare şi continuă un stil dezvoltat în Japonia secolului XIX, dar ale cărui origini se regăsesc în începuturile artei nipone. Indiferent de vârstă, japonezii citesc manga, o cultură pe care o poţi întâlni în genuri dintre cele mai diferite: acţiune, romantism, sport, drame istorice, comedie, SF, suspans, horror, erotism sau business. Din anii ’50, manga a devenit o parte integrantă a industriei tipografice din Japonia, o piaţă de peste şapte miliarde de euro anual.

L'Oréal Paris Miss MangaŞi pentru că manga a devenit tot mai populară şi pe alte meridiane ale mapamondului, L’Oréal Paris a creat Miss Manga, un rimel ce oferă mult volum genelor. Secretul stă în periuţa conică, flexibilă 360 de grade, care oferă de 15 ori mai mult impact. Cu ajutorul ei, genele superioare capătă megavolum şi intensitate, iar cele inferioare curburi excepţionale. Aşa că aplicaţi rimelul ori de câte ori vă doriţi o privire tulburătoare care să impresioneze şi să nu treacă neobservată.

L'Oréal Paris Miss Manga, Moş CrăciunDar, ca orice rimel, mult mai importantă decât povestea produsului este modul în care se aplică şi cât de rezistent este. Vă pot spune, fără teama de a greşi, că periuţa flexibilă este marele atu al rimelului L’Oréal Paris Miss Manga. Faptul că poate efectua o mişcare de până la 360 de grade face ca rimelul să fie de mare ajutor pentru cele mai puţin îndemânatice în mânuirea periuţei. Nu va mai trebui să facem numeroase manevre din încheietura mâinii pentru că toate acestea vor fi realizate de periuţă.

This slideshow requires JavaScript.

Mult mai lichid decât alte tuşuri, acesta are darul de a oferi volum genelor superioare şi curbură amplificată celor inferioare – care capătă un aspect plin de dramatism în special la ochii migdalaţi -, ceea ce va duce la machiajul specific păpuşilor Kawaii, cu ochii foarte mari. Rimelul are o textură uşoară, care nu încarcă genele excesiv şi nu le face rigide. În plus, oricând doriţi să vă demachiaţi, îndepărtarea rimelului Miss Manga se face cu uşurinţă.

L'Oréal Paris Miss Manga, Moş CrăciunConcluzia? Formula este bună, peria este fascinantă, iar îndepărtarea este cât se poate de simplă (apă şi săpun sau un şerveţel demachiant şi rimelul a dispărut de pe gene). Dacă eşti fan al genelor lungi şi cu mult volum aşa cum au păpuşile Kawaii (în fapt, japonezii consideră că genele lungi şi subţiri sunt un semn al feminităţii), atunci vei iubi rimelul L’Oréal Paris Miss Manga.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “L’Oréal Paris Miss Manga – review

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.