Lola's Box

Deseori, când căutam un fond de ten, nu găsim acea nuanţă care să se potrivească perfect cu tenul nostru. Şi pentru că L’Oreal Paris ne iubeşte, brandul francez a perfecţionat cel mai bine vândut fond de ten din lume, Accord Parfait, care acum are o formulă nouă, care se adaptează nuanţei tenului.

În magazinele din România veţi găsi 10 nuanţe în “acord perfect” cu tenul şi, pentru o alegerea cât mai inspirată, trebuie să vă orientaţi după subtonuri. Codurile D/W sunt pentru cel galben, N este rezervat subtonului neutru (firesc, nu? 🙂 ), iar subtonul roz îl veţi recunoaşte după codurile R/C. Aşa că acum îţi va fi mult mai uşor să îţi alegi fondul de ten potrivit. Iar dacă mai ai îndoieli în această privinţă, poţi apela cu încredere la aplicaţia Accord Parfait. Prin intermediul unui chestionar şi al indicaţiilor lui Alexandru Abagiu, veţi ştii care este cea mai potrivită nuanţă de fond de ten pentru fiecare dintre voi.

1.5N Lin - 2R2C2K Vanille Rosé - 3.5N Pêche - 3R3C3K Beige Rosé - 3D3W Beige Doré
1.5N Lin – 2R2C2K Vanille Rosé – 3.5N Pêche – 3R3C3K Beige Rosé – 3D3W Beige Doré

La primul contact cu noul fond de ten Accord Parfait, am rămas plăcut impresionată că L’Oreal Paris nu a făcut rabat în ceea ce priveşte calitatea recipientului. Unele femeie se vor plânge că este un recipient mai greu, dar eu prefer unul din sticlă, pentru că mi se pare mai elegant. Faţă de generaţia precedentă, formele curbate au dispărut, lăsând loc unui recipient mai drept. Iar pompa face ca dozarea fondului de ten să se facă în cantitatea potrivită unei aplicări pe întreaga suprafaţă a feţei.

4N Beige - 5D5W Sable Doré - 5R5C5K Sable Rosé - 5N Sable - 7D7W Ambre Doré
4N Beige – 5D5W Sable Doré – 5R5C5K Sable Rosé – 5N Sable – 7D7W Ambre Doré

Dacă este să vorbim de produsul în sine, Accord Parfait are o consistenţă mai lichidă, dar acest lucru are efecte benefice asupra aspectului final, care va fi unul natural, fără efectul de mască cel atât de nedorit. Finisarea pot spune că este una semimată, uşoara tentă de strălucire datorându-se particulelor foarte discrete din compoziţia fondului de ten. În plus, noul Accord Parfait asigură şi o hidratare continuă şi prelungită pentru 24 de ore, iar formula sa este non-grasă şi non-comedogenică.

Secretele noii formule Accord Parfait:

  • pigmenţi noi pentru un ten radiant;
  • uleiuri pentru o aplicare perfect uniformă;
  • glicerină, vitamina E şi vitamina B5 pentru o senzaţie de confort.
Zoe Saldana, Bianca Balti & Natasha Poly
Zoe Saldana, Bianca Balti & Natasha Poly

Ca acoperire, aş spune că este una medie, dar puteţi să mai adăugaţi pe zonele care vă interesează. Fiţi fără grijă, tenul nu va arăta încărcat şi nici nu se va strânge. La final, când machiajul va fi gata, veţi fi de acord că totul este perfect. Doar aţi folosit Accord Parfait.

Facebook Comments

Related Posts

2 thoughts on “L’Oreal Paris Accord Parfait, acord perfect cu nuanţa de ten

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.