Lola's Box

Dacă ţi-ai propus să faci o schimbare de look sau cauţi o identitate pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, atunci Make-Up Fest este evenimentul la care trebuie să mergi în week-end.

Make-Up FestTimp de două zile, toate numele importante din industria beauty vor fi prezente la Make-Up Fest, eveniment care va avea loc (25-26 octombrie) la Palatul Copiilor din Bucureşti. Pe lângă faptul că vei descoperi cele mai noi produse, vei putea beneficia şi de sfaturi din partea make-up artiştilor de top, care vor dezvălui câteva din trucurile care i-au făcut celebri.

“Atelierul de MakeUp” de la primul etaj este locul unde specialiştii în machiaje te aşteaptă să-ţi ofere o experienţă cu totul interesantă: o transformare la care nu te-ai aştepta. Machiajul poate fi utilizat în moduri incredibile, iar tu poţi fi beneficiara. Aşa că profită la maximum de sfaturile şi produsele pe care make-up artiştii ţi le pun la dispoziţie.

Make-Up FestDin multitudinea de evenimente care vor avea loc pe scena Palatului Copiilor, o menţiune specială sunt prezentările “Tendinţe în machiaj 2015”, pe care o va face Alexandru Abagiu (make-up artist oficial L’Oreal Paris), şi “Machiajul de nuntă”, susţinută de Stefano Anselmo, make-up artist italian de renume internaţional.

Timp de două zile, între orele 9.00 şi 18.30, ai program exclusiv de machiaj în toate formele sale: concursuri, prezentări, masterclassuri, expoziţie cu vânzare şi multe alte surprize. Bineînţeles că nu vor lipsi reducerile şi lansările de produse la standurile Sephora, Paese, Malu Wilz, Numeric Proof, Axelle, Inglot, Melkior, Dr. Grandel etc.

Facebook Comments

Related Posts

5 thoughts on “Lookuri gratuite la Make-Up Fest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.