Lola's Box

Lună de lună, L’Oreal Paris ne face câte o surpriză şi vine cu o gamă nouă: rujuri, mascara, farduri, oje. Nici nu mai contează despre ce produs este vorba, atâta timp cât avem posibilităţi din ce în ce mai variate de a ne realiza un look spectaculos. Iar acum vorbim de ceva cu umbre în cea mai pură formă a lor.

L'Oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure, Natasha PolySurpriza lunii iulie o reprezintă fardurile pentru pleoape Color Riche L’Ombre Pure. Noua gamă reprezintă o premieră, fiind vorba de un fard de pleoape cu tehnologie tip gel. Practic, produsul este format în proporţie de 60% din pigmenţi, în timp ce restul de 40 de procente îl reprezintă gelul.

This slideshow requires JavaScript.

Datorită acestei tehnologii revoluţionare, culorile sunt cu o treime mai intense faţă de fardurile care conţin doar pudră. Cu siguranţă, nu există femeie care să nu-şi dorească nuanţe vibrante de la fardurile pe care le foloseşte. Aşa că noua gamă Color Riche L’Ombre Pure este alegerea ideală şi, în plus, permite o aplicare uşoară (după cum se poate vedea şi în exemplul oferit de make-up artistul L’Oreal Paris).

L'Oreal Paris Color Riche L'Ombre Pure, exemplu make-up

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “L’Ombre Pure, farduri-gel de la L’Oreal Paris

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.