Lola's Box

Parfum, lumină şi emoţii intense. Toate acestea se regăsesc astăzi în Lola’s Advent Calendar, acolo unde L’Occitane ne aduce Terre de Lumière, parfumul inspirat din lumina magică a apusului din Provence.

Când vorbeşti de Provence, nu ai cum să nu te gândeşti la frumuseţea peisajelor, la forţa care inspiră, creează şi transformă. Gândul îţi zboară automat la lanurile nesfârşite de lavandă, la podgoriile scăldate de soare, dar şi la lumina magică dinaintea asfinţitului. Inspirată mai ales de ora de aur dinaintea apusului, L’Occitane a creat un parfum-semnătură ce lansează categoria gurmand-aromatică, care marchează un nou reper în industrie.

La apus, lumina caldă învăluie pielea şi simţurile, iar această magie reprezintă natura senzorială a Provence. Şi cum era păcat ca totul să se irosească în neant, parfumul surprinde întreaga stare de bine. Personal şi intim, Terre de Lumière este perceput diferit de fiecare persoană, în funcţie de experienţa, amintirile şi emoţiile sale.

Contrastul dintre notele gurmande şi cele aromate face ca Terre de Lumière să fie misterios şi unic. Alături de ingredientele naturale, compoziţia parfumului include şi materii prime rare Orpurs: bergamotă, seminţe de ambrette, lavandă fină, ceară de albine şi boabe de tonka. Reper pentru Provence, mierea de lavandă este cea care conferă nota de mijloc gurmandă, dulceagă, reconfortantă.

Creat în parteneriat cu Givaudan, lider internațional în parfumerie, Terre de Lumière poartă semnătura a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu şi Nadège Le Garlantezec. Iar gama include, pe lângă apa de parfum (în variante de 50 şi 90 ml), gel de duş, loţiune de corp, cremă de mâini radiant balm şi săpun parfumat. Toate acestea le găsiţi în magazinele L’Occitane, dar şi în anumite farmacii Sensiblu.

Şi acum vine întrebarea: cine vrea ediţia limitată a parfumului? Nu mă îndoiesc că nu aţi fi amatoare, aşa că iată regulile zilei:

  • Like paginii L’Occitane România.
  • Share public al articolului, însoţit de hashtagul #LolasAdventCalendar.
  • Lăsaţi un comentariu care să includă linkul share-ului.

Înscrierile se încheie la finalul zilei de 16 decembrie (ora 24.00). Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anunţat în articolul următor despre #LolasAdventCalendar. Fiţi pe fază şi revendicaţi premiul în 48 de ore – altfel, va fi acordat următoarei persoane din tragerea la sorţi.

PS: Nu uitaţi hashtagul #LolasAdventCalendar pentru a vă putea găsi, iar înscrierea să fie validă.

PS2: Câştigătoarea zilei a 15-a este Raluca Ene (tragere la sorţi). O rog pe câştigătoarea să-mi lase, în termen de 48 de ore, un mesaj privat pe pagina Lola’s Box cu datele de contact (nume complet, adresă poştală şi număr de telefon).

Facebook Comments

Related Posts

15 thoughts on “ÎNCHEIAT/#LolasAdventCalendar, ziua 16: L’Occitane Terre de Lumière

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.