Tendinţele se schimbă de la un sezon la altul. Indiferent că avem o culoare a sezonului sau a anului, naturaleţea rămâne mereu trendul principal. Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster oferă formula perfectă de lip gloss pentru buze irezistibile, cu volum şi învăluite într-o nuanţă delicată: Rosé sau Marsala.

Primăvara 2019 pune în scenă un dans al contrastelor, în care nuanţele valsează de cele intense la tonuri naturale, de la texturi metalice la texturi catifelate şi soft. Cu toate acestea, buzele au realiza un consens general, astfel că naturaleţea este cuvântul de ordine. Şi totuşi, faţă de alţi ani, tot mai multe femei îşi doresc mai mult volum pentru buze.

Sezonul acesta, în timp ce accentul se pune pe machiajul ochilor, iar tenul este sculptat cu paletele speciale, buzele trebuie să arate pline şi în tonuri trandafirii. Se poate mai mult volum al buzelor fără procedurile invazive? Secretul din ritualul de frumuseţe este Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster, care oferă doza de acid hialuronic necesară pentru buze voluptoase şi pline de senzualitate. Rămâne ca noi să alegem culoarea care considerăm că este mai potrivită pentru lookul nostru sau starea de moment: Rosé sau Marsala.

Cu ce vine acest nou lip gloss? Oferă hidratare, un plus de volum, redefinesc conturul buzelor datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat şi lipide – două componente-cheie în îngrijirea profundă a pielii. Nu trebuie decât să ne bucurăm de buze mai pline, mai hidratate, moi şi delicate, iar toate acestea imediat după aplicare. Efectul glossului poate ţine până la trei ore, iar fiecare reaplicare garantează acel volum care durează cât îţi doreşti tu.

Zilele cu soare sunt din ce în ce mai multe, mai lungi, iar buzele noastre au nevoie de hidratare pentru a fi mereu frumoase, atractive, gata de a fi sărutate. Dacă şi mai mult volum, cred că este şi mai bine. 😉 Se rezolvă uşor cu Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster.

Facebook Comments

One thought on “Noutate de primăvară: Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster”

  1. Asa ceva mi-ar prinde bine pentru vară, ultimul îmi face cu ochiul O să caut produsul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.