Lola's Box

Muzician, actor şi câştigător a 10 premii Grammy. Acum, împreună cu Levi’s, Justin Timberlake intră acum în universul fashion şi lansează “Fresh Leaves”, o colecţie în care piesele clasice Levi’s sunt reinterpretate şi inspirate de pasiunea lui pentru muzică.

“Ca un simbol al autoexprimării autentice, muzicienii cu o voce originală au purtat dintotdeauna Levi’s, asemenea fanilor lor din întreaga lume. Justin întruchipează spiritul autentic Levi’s şi suntem mândri să avem această colecţie în parteneriat cu el”, a declarat Jennifer Sey, directorul de marketing al Levi Strauss & Co.

“Fresh Leaves” derivă din conceptul prin care Timberlake oferă “fresh spin” pieselor clasice, pregătindu-le pentru noua generaţie. Prin colaborarea cu echipa de design Levi’s au fost reinventate în mod neaşteptat o parte din piesele emblematice ale brandului. Piesele clasice au beneficiat de un twist, astfel că a rezultat un mix de piese familiare, culori, modele şi profiluri reinterpretate, toate pentru un look fresh. “Hainele sunt la fel de importante în procesul creativ şi în reprezentaţie, ca şi muzica în sine. Această colecţie este încercarea mea de a împărtăşi cu fanii o parte din experienţele trăite”, a declarat artistul american.

Pentru crearea colecţiei Fresh Leaves, Justin a colaborat cu echipa brandului, sesiunile de design şi discuţiile având loc la Eureka Innovation Lab (San Francisco), Levi’s Archives şi Haus of Strauss, showroomul din Los Angeles. Rezultatul este o colecţie pentru bărbaţi ce include 20 de piese, alcătuită din modele emblematice Levi Strauss ce au primit un “spin” modern. “Ne-am conectat imediat cu Justin în vederea creării unor piese care îmbină familiarul cu neaşteptatul. Inspiraţi de backgroundul muzicii lui Justin, am folosit materiale clasice – canvas, tartan, camuflaj, flanel, Sherpa şi denim – şi le-am adăugat în tr-un stil modern pe piesele noastre emblematice”, a declarat Karyn Hillman, directorul de producţie al Levi Strauss & Co.

Datorită croielii moderne şi materialelor premium, colecţia oferă detalii moderne cu influenţe de stradă şi se joacă cu proporţiile, propunând modele supradimensionate şi mai lungi decât cele obişnuite. Faimosul Levi’s Red Tab şi semnătura de pe eticheta din piele “Two Horse Pull” – ambele cu scris negru – vor avea elemente unice de branding, exclusive pentru această colecţie. O noutate în portofoliu este 501 Slim Taper, noul membru al familiei 501 şi inspirat de modul în care Justin îşi poartă perechea de jeans 501. O altă piesă importantă este Trucker jacket, cu material tip camuflaj, printat cu ajutorul noii tehnologii cu laser Project FLX, lansată recent de Levi’s.

Primul parteneriat dintre Justin şi Levi’s a fost atunci când muzicianul a personalizat un model Trucker Jacket cu ocazia jubileului acestei piese. Pentru turneul de lansare din New York au fost create alte opt piese (jachete şi cămăşi din flanel), iar etapa următoare a fost reprezentată de ţinutele personalizate pentru Justin pe parcursul turneului.

Fani Justin Timberlake sau Levi’s? Fie una, fie alta – dacă sunt amândouă, şi mai bine -, colecţia Fresh Leaves este disponibilă în magazinele Levi’s din România.

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.