Lola's Box

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată cea mai senzuală formă a prinţesei moderne, trebuie să-ţi dai întâlnire cu Modern Princess Eau Sensuelle de la Lanvin.

Frumoasă şi rebelă. Aceste două calităţi definesc Modern Princess, interpretarea modernă a unei lady în viziunea casei Lanvin. Este o aventuroasă căreia îi place să cultive un aer plin de mister, o femeie puternică, dar care nu se teme să trăiască periculos. Şi pentru ca imaginea parfumului să fie transpusă şi în campaniile de promovare, fotomodelul Steffy Argelich întruchipează acea femeie puternică, pasionată de jocurile cu coduri, care evoluează cu epoca ei.

De data aceasta, spiritul jucăuş şi misterul se invită în intimitatea dormitorului ei. Mai sexy ca niciodată, Modern Princess se îmbracă într-o muselină de mătase, plisată perfect pe trupul ei, şi rămâne stăpână pe destinul ei.

Lanvin Modern Princess – parfumul

Eau Sensuelle este o parfum pentru piele, o invitaţie discretă şi intimă. “Am creat noul parfum Modern Princess în spiritul femeii versatile şi vesele. Şarmul ei vine din aerul său misterios şi abilitatea ei permanentă de a ne surprinde. Voluptatea ei multifaţetată se regăseşte în energia ei, în blândeţea ce o caracterizează şi în pasiunea ei aproape încrezută în această versiunea senzuală cu o textură florală mai sexy şi mai îndrăzneaţă, spune Christophe Raynaud, cel care a creat parfumul.

Efectul îngheţat la grapefruitului exploziv şi surprinzător este asemenea unei bucurii înălţătoare. Este potrivirea perfectă pentru nota catifelată şi suculentă a unei piersici sângerii. Pe gât, Eau Sensuelle îşi dezvăluie punctele forte unul câte unul: notele florale de mijloc ne poartă prin aroma diafană a petalelor de bujor creţ şi a iasomiei albe. Şi pentru a ne face dependenţi de creaţia lui, parfumierul a îmbunătăţită nota de lemn de santal cremos şi învăluitor prin combinarea acesteia cu mosc. Efectul Lanvin este unul lemnos şi cremos deopotrivă.

Lanvin Modern Princess – designul

Cu formele sale senzuale, sticla versatilă şi multifaţetată întruchipează prinţesa modernă. Ea poartă o rochie de sticlă mată, de un roz piersică – atunci când vei atinge sticla, o vei simţi la fel de delicată precum miroase parfumul ce-l porţi pe piele. În schimb, cutia este un joc al contrastelor: un roz blând şi infinit, accentuat cu o notă de portocaliu neon pentru o semnătură fashion contemporană şi urbană. Modernă şi strălucitoare, vibraţia portocalei emană vibraţii pozitive.

Epilog. Lansat în acest an de Lanvin, Modern Princess Eau Sensuelle îl găsiţi în exclusivitate la Kendra Cosmetics. Mergeţi, împrieteniţi-vă cu el. Ceva îmi spune că vă veţi îndrăgosti iremediabil de această prinţesă modernă.

Facebook Comments

Related Posts

One thought on “Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.