Lola's Box

Dacă precedentele colecţii exclusive L’Oreal Paris au fost dominate de nuanţe de nude, Exclusive Nude, respectiv roşu, Pure Red, acum a venit momentul ca rujurile şi lacurile de unghii ale casei franceze să ne facă să trăim La Vie En Rose.

Când auzi de La Vie En Rose, este aproape imposibil să nu te gândeşti la Edith Piaf, cea care a lansat celebra melodie în 1947. Ulterior, printre cei care au interpretat piesa s-au numărat o sumedenie de staruri şi ar dura prea mult pentru a-i enumera pe toţi, dar o menţiune specială merită Louis Armstrong.

Este viaţa mereu în roz? Poate că uneori este departe de a fi perfectă, dar cu rujul şi lacul de unghii potrivite se pot face adevărate minuni. Şi da, putem trăi La Vie En Rose. Sau, purtând nuanţele care ne plac din nou colecţie L’Oreal Paris, ne putem imagina, fie şi numai pentru câteva ceasuri, că suntem Jennifer Lopez, Eva Longoria, Blake Lively, Naomi Watts sau Natasha Poly.

L'Oreal Paris La Vie En Rose, Natasha Poly & Eva LogoriaRujurile au diferite nuanţe de roz, ceea ce este şi firesc din moment ce tema colecţiei este La Vie En Rose. Şi totuşi, fiecare ruj are personalitatea lui. De la rozul discret Eva până la cel intens J-Lo, fiecare femeie se poate recunoaşte în această gamă Color Riche – rujurile au o textură cremoasă şi catifelată, oferă finisare semimată şi hidratare buzelor. Iar în magazinele din România veţi găsi cinci nuanţe de rujuri:

  • CP21 Naomi Watts – IRIS;
  • CP26 Natasha Poly – PEONY;
  • CP27 Eva Longoria – CHERRY BLOSSOM;
  • CP28 Liya Kebede – FUCHSIA;
  • CP29 Jennifer Lopez – MAGNOLIA.

L'Oreal Paris La Vie En Rose, CP26 Natasha & CP27 EvaCe aduce nou colecţia La Vie En Rose de la L’Oreal Paris

RUJURI: Tehnologia La Vie en Rose combină cea mai uşoară concentraţie de perle roz şi pigmenţi de catifea în tonuri diafane de roz pur pentru o textura senzuală.

LACURI DE UNGHII: Rezistă până la 10 zile şi asigură strălucire intensă în cinci nuanţe unice. Lacul de unghii combină o concentraţie înaltă de pigmenţi pentru culori intense, formula cu gel integrat pentru rezistenţa unghiilor şi formula Complex Diamond Reflection pentru o strălucire perfectă.

L'Oreal Paris La Vie En Rose, John Legend & ambasadoriChiar dacă L’Oreal Paris nu a făcut public acest amănunt, vă pot dezvăluit că rujurile La Vie En Rose, care au fost lansate în cadrul December Beauty Bloggers Meeting 4, sunt de durată, se păstrează bine pe buze după aplicare – minimum trei-patru ore – şi au o rată de transferă extrem de scăzută. Şi nu ascund că-mi place şi ambalajul, cu nuanţă negru mat foarte elegantă. So, ladies… Cine trăieşte La Vie En Rose?

Des yeux qui font baisser les miens,
Un rire qui se perd sur sa bouche,
Voilà le portrait sans retouche
De l’homme auquel j’appartiens

Quand il me prend dans ses bras
Il me parle tout bas,
Je vois la vie en rose.
(Edith Piaf – La Vie En Rose)

Color Riche #pinkobsessionDiscover our latest #pinkobsession featuring our lorealistas Naomi Watts, Julianne Moore, Karlie Kloss, Liya Kebede, Natasha Poly, Doutzen Kroes, Eva Longoria,Fan Bing Bing, Ines De La Fressange and special guest John Legend.

Posted by L’Oréal Paris on Tuesday, September 8, 2015

Facebook Comments

Related Posts

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.